FootJoy

FootJoy er et af de mest populære mærker indenfor sko og handsker. Her hos Golf Experten finder du altid et stort udvalg af topkvalitets sko, handsker og strømper fra FootJoy. Med sko og strømper fra FootJoy er du sikker på, at dine fødder har det komfortabel på hele golfrunden. Golfhandsker fra FootJoy sikre dig et godt greb på køllen.


FootJoy

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Side

Vis pr. side

Varer 1-16 af 75

Faldende orden
Side

Vis pr. side

Varer 1-16 af 75

Faldende orden

FootJoy går helt tilbage til 1857 og deres kollektion af golfsko blev officielle sko for det amerikanske Ryder Cup hold i 1927. Senere i 1945 fik skoene deres plads på den store amerikanske PGA Tour. Derfor ser du også mange professionelle spillere spille med sko fra FootJoy. Siden udviklingen af golfsko, har designprocessen også budt på andet udstyr til at forenkle spillet på banen. Det gælder bl.a. handsker og strømper. I over 150 år har brandet nemlig eksisteret for at skabe utilgivelig komfort og bedre performance på banen, gennem produkter der samtidig bevarer traditionerne.

  

FootJoy Golfsko

Når du skal vælge et bare nye golfsko, skal du især være opmærksom på følgende: 

  • Skoen mønster
  • God Pasform og komfortable at gå i over længere tid
  • Vandtætte, hvis du trodser vind og vejr for at komme på banen.

Der er ofte tale om spikes eller spikeless. Det har hver sin fordel og hvor meget greb du gerne vil have i jorden, når du svinger. Det er ofte en smags sag, men spikes vil altid være bedre hvis du spiller meget golf i vådt vejr hvor jorden er meget blød. 

  • Vandtæt betyder 100% vandtætte.
  • Fremstillet af letvægtsmaterialer.
  • Smart og moderigtigt design.
  • Skoene har en god mobilitet, er fleksible og åndbare.
  • Spikeless giver godt greb 
      

Handsker 

FootJoy er ikke kun sko, de laver også kvalitetsstrømper og handsker. Deres handske kalder de for nummer 1 i golf og det er ikke uden grund. De har forskellige slags handsker – til herre og dame – lavet i topkvalitetslæder, for det bedst mulige greb og holdbarhed. Hvis du spiller golf i alt slags vejr, laver FootJoy også handsker til regnvejr. Så du får det bedste greb selv i de vådeste forhold. 

  

FootJoy er topkvalitet

Du går ikke galt på golfbanen med udstyr fra FootJoy – om det er sko, handsker eller strømper. Så er du sikker på at det holder og hjælper dig til at spille bedre golf. Dine fødder og hænder vil være dig taknemmelig.


Du har tilføjet til din indkøbskurv.
Viser butikker tættest på