JULEGAVER

Klik her for julegaveinspiration

Julegaver kan byttes til og med d. 15/1-22

 

4 FOR 3 PÅ BOLDE

Klik her for at se vores udvalg

 

3 FOR 2 PÅ HANDSKER

Klik her for at se vores udvalg

 

Gratis fragt

v/køb over kr. 600,-

Læs mere her

Fordelsklub

-70.000 golfspillere er allerede medlem

Tilmeld dig her

Golfudstyr til hele Danmark

- Velkommen til Golf Experten

Her på siden finder du det bedste golfudstyr. Du kan søge efter mærker (Abacus, Titleist, Mizuno osv) eller produkter - alt efter hvad dit behov er. Du kan finde udstyr til et hvilket som helst niveau og prisklasse. Er du ny golfspiller, er der mange indkøb at gøre. Du har brug for golfkøller, golfbags til opbevaring og golfbolde. Som udgangspunkt er du godt kørende med disse tre ting - herefter kan du altid udvide din golf-garderobe med lækkert golftøj, seje golfsko, golfvogne og features hertil. Alt dette kan du finde her på siden.

Vi er landsdækkende - din sikkerhed ved køb

Du finder ikke kun Golf Experten online - vi har 8 fysiske butikker placeret i Jylland, Fyn og på Sjælland. De fysiske butikker og webshoppen arbejder sammen, så du kan afhente bestilte varer her. Har du fortrudt dit køb, eller var det ikke det helt rigtige, kan du også returnere den i en af de fysiske butikker inden for 14 dage, så sparer du porto og en tur på posthuset. Butikkerne har også et stort sortiment, så du kan afprøve, mærke og se produkterne før du køber.

Vi sender med GLS eller PostNord - fri fragt ved køb over kr. 600,-

Mangler du en fødselsdagsgave? Køb et gavekort til Golfexperten - på den måde får fødselaren det rette golfudstyr!

Ved spørgsmål og/eller behov for et godt råd, så kan du kontakte os på telefon 3968 3878, eller på mail [email protected]

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her