Callaway Paradym

The New Paradym in Performance

Callaway er klar med et nyt paradigme for golfspillere ved at have gentænkt, hvordan drivere, fairway- og hybridkøller samt jern er bygget op fra bunden. Det hele handler om at optimere performance og få de bedste køller og jern.

Er du klar til et paradigme skifte? Så lad os tage et nærmere kig på hele serien.

 

Driver

Fælles for hele serien er at Callaway har kigget på og gentænkt hvordan en driver er bygget op fra bunden. Det er et komplet skift i performance, med et design som er radikalt anderledes end set før og det giver en perfekt kombination af utrolig længde og exceptionel tilgivelse. Paradym Shift konstruktionen har et 360 carbon chassis, det er første gang det bliver brugt i industrien. Det betyder også at alt titanium er blevet fjernet fra kroppen af køllehovedet, hvilket gør at vægt og stabilitet er blevet presset til det yderste. Den kendte A.I designet Jailbreak er blevet opdateret, så den giver endnu mere stabilitet vandret og på vridningsretningen. Jailbreak er blevet 33% lettere og Callaway har forbedret stabiliteten for hurtigere boldhastighed.

Slagfladen har også fået en opdatering som Callaway kalder den mest avancerede slagflade til dato, som er designet af en computer. Den nye slagflade optimerer fart, launch og spin for endnu mindre spredning. Samtidig er Paradym den første driver til at bruge Callaways nye face cup teknologi. De har parrede face cup med en kraftfuld smedet titaniumslagflade, som giver en kombination af en høj energioverførelse fra slagfladen til bolden. Driver familien består af tre unikke modeller.  

 

Paradym driver modellen har en raffineret form med høj MOI (masser af tilgivelse) og en justerbar perimetervægt, som kan sættes til draw, fade eller neutral indstilling. Det gør så du kan få den indstillet til at passe bedst til din boldflugt. Denne model er udviklet til spillere på alle niveauer. Driveren har en høj launch med lavt spin og en neutral boldflugt. Det er den bedste kombination af længde, tilgivelse og justerbarhed.

 

Paradym X-modellen er bygget til dig som vil have mest mulig tilgivelse. Den egner sig bedst til spillere som søger masser af tilgivelse og vil have mest mulig hjælp til at ramme flest fairways. Den er samtidig designet med en smule draw bias, for at afhjælpe mod den klassiske slice. Der sidder en 5g vægt bagerst for at øge launch og lavere spin for maksimal længde.

 

Paradym Triple Diamond har en mere kompakt form (450cc) som er designet til bedre spillere, som ønsker at kunne flytte og arbejde med bolden. Der sidder en 14g vægt bagerst som gør at det er den driver, som spinner mindst og har den laveste boldflugt. Perfekt til at kunne arbejde med bolden.

 

Fairway

For at skabe et gennembrud inden for performance, så har Callaway også kigget på konstruktionen af fairwaykøller. Det giver en Paradym skifte i længde og tilgivelse. Den helt nye konstruktion fjerner vægt fra kroppen og omplacerer vægten for hidtil uset gevinster i form af hastighed og MOI. Hele serien består af tre modeller som er blevet unikt designet med en specifik spiller i tankerne,. Så du kan få mest muligt ud af køllens performance.

 

Paradym fairwaykølle har en progressive form, som er den mest robuste og det er den fairwaykølle som passer til spillere på alle niveauer. Det er til spillere som vil have en fairwaykøllle med høj launch og en neutral boldflugt.

 

Paradym X fairwaykølle passer til spillere som leder efter den mest tilgivende fairwaykølle. Den er designet til høj launch og med lidt draw bias for at afhjælpe mod slicen. En carbon tå hjælper med at flytte vægt over mod hælen, så du nemmere kan dreje køllen.

 

Paradym Triple Diamond er den mest kompakte fairwaykølle af de tre. Den er designet til den bedre spiller, som leder efter en penetrerende boldflugt med lavt spin.

 

Alle fairwaykøllerne har en A.I designet Jailbreak med Batwing teknologi. Det hjælper med at gøre omkredsen mere stiv således at slagfladen kan flexe endnu mere for mere stabilitet og fart i bolden. Dertil kommer en ny A.I designet face cup, som er optimeret til fart, launch og spin. Det er unikt for hver kølle, så du får mest muligt fart og konsistens over hele slagfladen.

 

Hybrid

Paradym hybriderne omdefinerer hvordan golfspillere griber det lange spil an. Paradym Shift konstruktion gør at Cutwave Sole designet har en forbedret performance gennem græsset og gør Paradym til den mest alsidige hybrid Callaway nogensinde har lavet. Samtidig er de bedste hastighedsteknologier fra fairwaykøllerne blevet tilpasset og implementeret til hybriderne for maksimal fart og længde. Leder du efter en ny hybird til at erstatte de lange jern, så tag en kig mod Paradym. Hybridserien består af to hybrider.

 

Paradym modellen er for golfspillere som ønsker sig en mellemstor woodlignende hybrid, som har en fremragende alsidighed og kontrol.

 

Paradym X er en stor woodlignende hybrid, som er fyldt med masser af tilgivelse samtidig med den er utrolig alsidig. 

 

Begge hybrider har en helt ny Tungsten Speed Cartridge og Jailbreak batwing teknologi. Callaway har kunne flytte tyngdepunktet lavt og fremad. Det giver lavt spil og endnu mere boldhastighed. Den A.I designet Jailbreak teknologi med Batwing giver dig endnu mere stabilitet og fart over hele slagfladen. Begge hybrider kommer med en justerbar hosel, så loftet kan ændres og du kan få et andet udtryk fra din hybridkølle.

 

Jern

Distancejern er selvfølgelig lange, men kræsne spillere ønsker også et usædvanligt højt niveau af følelse. Det har Callaway selvfølgelig kombineret ved at bruge Paradym Shift konstruktion. Det kombinerer et forged 455 face med en helt ny Speed Frame, så du får det bedste fra begge sider. Begge modeller har et A.I designet hoved som giver det mest kraftfulde smedet hoved Callaway har lavet. Hvert jern er unikt optimeret for mere fart, højere launch og øget spin konsistens. Den helt nye Speed Frame konstruktion giver øget stivhed og hjælper til at stabilisere den tynde slagflade for utrolig hastighed. Det hele sluttes af med en utrolig lækker følelse og fantastisk lyd. Der kommer to jern du kan vælge mellem.

 

Paradym er designet til spillere som leder efter et players distance jernsæt med ny form og premium smedning.

 

Paradym X er designet til golfspillere som leder efter et jern som er utroligt langt mens du får en fantastisk smedet følelse. Du får også en masse tilgivelse, så du kan ramme flere greens.

 

 

Glæd dig til midt/slut februar når Paradym rammer butikkerne. HUSK vi allerede nu har en Callaway fitting tour i kalenderen, så du kan blive fittet til den helt nye Paradym serie. Du finder vores kalender her: https://www.golfexperten.dk/kalender