Abacus

Abacus producerer funktionelt tøj, hvor design er kombineret med kvalitet og funktion.
Abacus forhandles i 20 lande og har store markedsandele i Sverige, Danmark, Holland, Tyskland og Canada.
Målet for abacus er at videreudvikle mærket til et internationalt livsstils mærke, der rammer bredere end blot golfverdenen.
Hos Golf Experten lagerfører vi altid et bredt udvalg i de aktuelle kollektioner fra Abacus.

Abacus

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Abacus Junior Cleek Buks
  495,00 DKK
 2. Abacus Junior Nairn regnsæt
  799,00 DKK

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Det svenske sporttøjs brand abacus blev grundlagt i 1991 af Sven-Olof Karlsson og Ingrid Lindgren-Wachtmeister. Virksomheden er i dag internationalt anerkendt, og de mange produkterlinjer forhandles i mere end 35 lande blandt andet Danmark, Tyskland, Canada og i stigende grad i dele af Asien. Visionen er at være pionerer og drive en innovativ udvikling af funktionelt og smart sportstøj til aktive golfentusiaster.

 

Hos Golfexperten bliver du klædt på til abacus golf, som er både for den praktiske golfspiller og for den mere modebevidste golfnørd. Der er masser af muligheder til begge typer. For den praktiske golfer er der et væld af funktionelt tøj, som f.eks. 37.5 serien der består af specielt udviklede vindjakker og bukser. Gennem innovativ teknologi besidder produkterne i kollektionen følgende egenskaber:

 

 • Absorberer sved = forbliv lugtfri!
 • Køler eller varmer = få den rette temperatur!
 • Er lavet af naturlige materialer = beskyt din hud!
 • Holder form og udvaskes ikke = opnå en lang levetid!
 • Vejer meget lidt og lader kroppen ånde = føl dig fri når du svinger golfkøllen!

Alle disse egenskaber er super vigtige, når du ønsker at bevare komforten på golfbanen, og de fører dig helt sikkert et par skridt tættere på en hole-in-one! Er du til gengæld en mere modebevidst golfentusiast, byder brandet også på flotte polo t-shirts, smarte shorts og lækre pullovers. Designet er generelt stilrent i både dame- og herremodellerne, så når du shopper abacus golftøj ved Golfexperten, får du:

 

 • Et klassisk golflook = skab en god stemning!
 • Komfort kombineret med stil = bevar selvsikkerheden!
 • Flotte farver = skab afveksling i dit look!

 

Abacus' moderigtige golftøj er både smart og komfortabelt på samme tid. Opdag f.eks. de sleeveless dame polo t-shirts, de er perfekte til en varm sommerdag på golfbanen.

Hos Golfexperten fører vi altid et omfattende og spændende udvalg af golftøj til både mænd og kvinder og til golf i alt slags vejr. Så misser du aldrig din ugentlige golfdag. Udvalget af abacus regntøj hos Golfexperten indeholder forskellige slags regnbukser og regnjakker, som alle er en del af den innovative 37.5 kollektion. Alt regntøjet er vandtæt og vandafvisende, og syningerne er helt f, hvilket øger afvisningen af enhver slags væske.

 

Abacus' moderigtige og funktionelle beklædning er yderst anerkendt. Dette er afspejlet i både ambassadører og partnere verden over. Blandt ambassadørerne findes professionelle golfspillere som den danske Steen Tinning, der spiller på den europæiske senior tour, og skotske Catriona Matthew, der har gjort sig særdeles bemærket på den internationale, kvindelige golfscene. Hun har blandt andet vundet en olympisk guldmedalje. Abacus har også lang liste af partnere, som inkluderer Dansk Golf Union, European tour og Royal Belgian Golf Federation. Ja, der er ingen tvivl om, at anerkendelsen fra internationale golfspillere og -forbund, der benytter sig af og er fortalere for brandets golftøj, er et stort kvalitetsstempel på produkterne og et symbol på succes. Abacus er med, hvor dét sker – vil du være med? 

 

Skulle du ikke være helt tilfreds med farven, eller har du valgt en forkerte størrelse? Husk, at Golfexperten altid yder 45 dages ombytningsret. Vores golfentusiastiske kundeservice sidder også klar til at guide dig gennem købsbeslutninger, svare på spørgsmål og hjælpe dig med ethvert problem, der måtte opstå.