Adidas

Adidas AG er en tysk sportstøjsproducent, som i dag er en af verdens største indenfor sportsbeklædning og sko.

Adidas gjorde sin entre indenfor golfsporten tilbage i 1997, da TaylorMade blev opkøbt, og TaylorMade-Adidas var i mange år blandt de førende producenter af golfudstyr.

Frem til 2017 ejede Adidas de tre golfbrands; TaylorMade, Adams Golf og Ashworth, som på det tidspunkt blev solgt til den amerikanske kapitalfond, KPS Capital Partners.

Læs mere om Adidas under produkterne...

Adidas

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

6 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Adidas Primaloft Jakke
  524,50 DKK Normalpris 1.049,00 DKK
 2. Adidas 3 Stripe Jakke - Junior
  224,50 DKK Normalpris 449,00 DKK
 3. Adidas Club vindjakke
  324,50 DKK Normalpris 649,00 DKK
 4. Adidas Adipure Pima vest
  349,50 DKK Normalpris 699,00 DKK
 5. Adidas Climachill Polo
  349,50 DKK Normalpris 699,00 DKK
 6. Adidas Adistar Anklebuks - Dame
  299,50 DKK Normalpris 599,00 DKK

6 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Selvom TaylorMade havde store navne i folden som Dustin Johnson, Jason Day, Rory McIlroy og 2017 Masters vinderen Sergio Garcia, så var det ikke nok til at få skabt en rentabel forretning.

Derfor frasolgte Adidas TayloerMade og udvikler i dag, indenfor golfverdenen, udelukkende sko og tøj.

Den tyske sportstøjsproducent satser målrettet på at lave smart og moderigtigt golftøj, og Adidas er da også sponsor for verdensstjerner som Natalie Gulbis og Danielle Kang på damesiden samt på herrersiden spillere som Sergio García, Dustin Johnson, Justin Rose og de unge danske golfkometer Nicolai og Rasmus Højgaard.

Adidas udvikler ikke deres sko- og tøjkollektion for spillere, men sammen med spillere. Det betyder, at de professionelle golfspillere i udviklingsfasen af nye produkter får mulighed for at komme med deres feedback. Og på den måde får Adidas fremstillet nogle produkter, som lever op til alle de krav en golfspiller stiller til både et moderigtigt design og masser af komfort.

Det gælder bl.a. for Adidas innovative golfsko, hvor der i udviklingsfasen skeles til, hvordan løbesko og fodboldstøvler fremstilles, og hvor den knowhow bruges til at udvikle nogle af markedets bedste golfsko.  

Adidas har et meget stærkt fokus på de materialer, som bruges ved fremstillingen af bukser og polo-shirts, hvor materialerne både skal kunne holde golfspilleren varm og tør, når det er påkrævet, og samtidig også tør på varme sommerdage, hvor ultraåndbare svedtransportende materialer sikrer den maksimale komfort.

Adidas regnes i dag for at være trendsættende indenfor golfmodeverdenen. Det gælder både til damer, herrer og juniorer, hvor det klassiske snit og et enkelt design mikses med moderne teknologi.

Viser butikker tættest på