Arnold Palmer

Arnold Palmer var kendt for sin moderigtige og elegante tøjstil både på og udenfor golfbanen. Det fik Arnold Palmer til at skabe en tøjlinje indenfor golfsporten. Det blev også startskuddet til tilblivelsen af det ikoniske logo af en paraply, som Palmer er kendt for.  Ser man på, hvordan tøjmoden så ud for 70 år siden, da Palmer havde sin storhedstid på golfbanen, så er der den dag i dag tydelige linjer til det trendy og moderigtige design som ses i nutidens modebillede.


Arnold Palmer

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden
  1. Arnold Palmer vindstopper
    559,30 DKK Normalpris 799,00 DKK
  2. Arnold Palmer Abbe Stretch Shorts
    419,30 DKK Normalpris 599,00 DKK
  3. Arnold Palmer Andrew Strech buks
    489,30 DKK Normalpris 699,00 DKK

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Arnold Palmer var en af golfhistoriens største personligheder. Det blev til 62 sejre på PGA Tour, herunder 7 Majors. Arnold Palmer dominerede golfsporten i 1960’erne, hvor det bl.a. blev til titler i US Masters (1960, 1962 og 1964), mens US Open blev vundet i 1960 og British Open i 1961 og 1962. Før det havde Palmer også vundet US Masters i 1958.

  

Eftermæle 

Arnold Palmer har blev ved med at gøre i golfbranchen efter han stoppede. Det blev til et golfbanedesign firma, som designede mere end 300 golfbaner. Han fik ligeledes en drik opkaldt efter sig. En dag bestilte han en Ice Tea med lidt leomnade på et golfresort i Palm Springs, en kvinde overhørte det og resten er historien. Drinken er stadig populær i dag. 

  

Paraplylogo

Det kendte paraplylogo fra Arnold Palmer er kendt over hele verden. Det blev til dengang han startede sin tøjlinje. Der var ikke nogen ideer som var gode nok, så Palmer besluttede at gå sig en tur, men han konstaterede at det regnede udenfor. Han så en smuk kvinde stige ud af en bil og slå en flerfarvet paraply op for at beskytte sig mod regnen. Det blev startskuddet til det berømte logo. 


Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på