Bennington

Det amerikanske golfbrand, Bennington, har siden 1986 været kendt for at producere rummelige og funktionelle golfbags.

Alle golfbags fås i forskellige flotte farver, og ønsker du at din golfbag skal være vandtæt, så er Bennington det helt rigtige valg. 

Når der klikkes ind på de forskellige golfbags fra Bennington, så er det værd at bemærke det smarte kølleopdelings-system, som golfbagen er udstyret med.

QO organizor top-inddelingen med 14 rum sørger nemlig for, at du aldrig har besvær med at finde den ønskede golfkølle iblandt dine køller og golfjern. Samtidig er opdelingen med de fikserede rum – også kendt som en divider top - med til at beskytte køller og jern mod ridser og skrammer.  

Bennington fremstiller golfbags ud af de bedste materialer. Det betyder, at en golfbag fra Bennington er noget, som man kan have glæde af i mange, mange sæsoner.

Se vores udvalg af Bennington golfbags nedenfor. Vælg mellem flere forskellige modeller og farver. Er du i tvivl om, hvilken model, som passer bedst til dig, så besøg en af vores butikker, hvor du kan se de forskellige modeller og få råd og vejledning af vores uddannet personale. 

Bennington

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på