Benross

Hos Golf Experten forhandler vi et stort udvalg af golfudstyr fra alle de førende mærker.

Her på siden finder du vores udvalg af Benross produkter til både damer, herrer og juniorer. Benross producerer topkvalitets golfudstyr til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler bl.a. Benross regnbukser, regnjakker, midlayer og veste, som kan holde dig både tør og varm under golfrunden. Desuden findes et udvalg af jernsæt, drivere, vandtætte bærebags og vognbags.

Siden 1997 har Benross udviklet golfudstyr til klubgolferen. Modsat mange af golfverdenens øvrige kendte brands, så udvikles Benross golfudstyret med primær fokus på amatørgolfspilleren. Det har Benross gennem årene haft så stor succes med, at mærket i dag er blandt de mest populære og bedst sælgende golfmærker på markedet.

Benross laver kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Serien af deres golfbags er udviklet ved brug af vandtætte materialer, hvilket gør Benross golfbag’en anvendelig i al slags vejr.

Læs mere om Benross under produkterne.

Benross

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

7 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Benross Pearl Fairway - Dame
  599,00 DKK Normalpris 1.199,00 DKK
 2. benross-pro-shell-sweater-navy.jpg
  399,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 3. Benross Hydro Pro X regnbukser
  499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 4. Benross Hydro Pro X regnjakke
  799,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 5. Benross HTX Pearl hybrid - Dame
  449,50 DKK Normalpris 899,00 DKK
 6. Benross Pro Shell X Midlayer
  299,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 7. Benross HTX Pearl fairway - Dame
  499,50 DKK Normalpris 999,00 DKK

7 varer

Vis pr. side

Stigende orden

På udstyrssiden har Benross opnået ry for at lave all-round golfsæt med stor tilgivelse og i et enkelt design, som producenten kalder for ’pick-up-and-play’.

Al forskning og udvikling af golfudstyr er målrettet klubgolferen, og det betyder, at jernsæt og køller passer til de fleste høj- og mellemhandicap spillere. Fokus er rettet mod at udvikle golfudstyr, som er tilpasset et golfsving, der kendetegner gennemsnits klubgolferen.

Målet er, at golfudstyret fra Benross skal være nemt at bruge og dermed øge glæden og spilleoplevelsen for den enkelte golfspiller. Denne tilgang til at producere golfsæt betyder også, at du som forbruger kan få et rigtig godt golfsæt til en særdeles fornuftig pris.

Benross bruger i flere modeller de samme køllehoveder og de samme skafter som nogle af markedets største brands, men bl.a. fordi der ikke bruges enorme summer på at sponsorere kendte professionelle golfspillere, kan Benross sælge sine produkter til priser, der ligger væsentlig under mange øvrige golfsæt på markedet.

Se udvalget af Benross golfudstyr her på siden og kontakt os gerne, hvis du har brug for råd og vejledning, førend du køber dit nye golfudstyr.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på