Bridgestone

Grundlæggeren af Bridgestone, var japaneren Shojiro Ishibashi, der havde en stor passion for golf, og allerede i 1935 begyndte Bridgestone at producere golfbolde på fabrikkerne i Japan. Ved at udnytte teknologien fra Bridgestone Dæk blev Bridgestone Golf hurtigt den største producent af golfbolde i Japan.

Bridgestone Golf blev et datterselskab af sportsudstyrsproducenten Bridgestone Sport Ltd., og i 1972 kom de første Bridgestone golfjern og køller på markedet.

Samtidig skete der en konstant videreudvikling af Bridgestone golfboldene, en udvikling som har betydet, Bridgestone Golf samlet set har opnået en position, som en af de største spillere på markedet for golfudstyr. 

Bridgestone Golf, der har hovedkvarter i Georgia i USA, er sponsor for nogle af verdens største golfstjerner. På kvindesiden gælder det Lexi Thompson, mens Tiger Woods, Fred Couples og Bryson DeChambeau er blandt de mandlige professionelle tourspillere, som bruger Bridgestone golfbolden.  

Læs mere om Bridgestone under produkterne.

Bridgestone

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden

3 varer

Vis pr. side

Stigende orden

I næsten 20 år har Tiger Woods samarbejdet med Bridgestone, og den tidligere verdensetter begrunder det mangeårige samarbejde med, at ved at spille med Bridgestone-bolden har Tiger en bold, som han kan stole på. Den mangedobbelte Major-vinder ved præcis, hvordan bolden reagerer. Hvor langt den flyver under givne forhold og hvor meget spin, der er i bolden, når den lander.   

Bridgestone forstår om nogen at udvikle golfbolde, der passer til spillere på forskellige niveauer. Golfboldene fra Bridgestone henvender sig således både til lavhandicap-spilleren, og til golfspilleren med lidt højere handicap, som ønsker at spille med et rigtig kvalitets golfbold.  

I vores sortiment af bridgstone bolde findes bl.a. Bridgestone Tour B XS i en Tiger Woods edition, som er golfbolden Tiger spiller med, og som er udviklet i et tæt samarbejde mellem de to parter.  

Bridgestone har udviklet et sortiment af forskellige golfbolde, som passer til mange forskellige typer af golfspiller. Vælg den bold, som passer til din svinghastighed og dine ønsker om at opnå mest mulig feeling omkring greens.

Med Bridgestone’s nyeste ‘REACTIV cover teknologi’ findes der i dag en bold på markedet, som på én og samme tid både giver maksimal længde og maksimalt spin omkring greens.

Du kan købe Bridgestone golfboldene online i vores webshop eller besøge en af vores butikker.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på