Callaway

Callaway er et af de mest populære mærker indenfor golfverdenen. Her hos Golf Experten finder du det største udvalg af Callaway udstyr, om det er drivere, fairwaykøller, hybridkøller, jern, wedges, bolde eller bags du leder efter. Rigtig mange professionelle og almindelige golfere spiller med udstyr fra Callaway og du kan være sikker på at kvaliteten er i top. 


Callaway

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 77

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Callaway Chrome Soft - 2 Dusin
  Speciel pris 599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 2. Callaway Jaws Full Toe Wedge - Chrome
  1.299,00 DKK
 3. Callaway Jaws Full Toe Wedge - Chrome - Grafit
  1.399,00 DKK
 4. Callaway Vintage Fairway Headcover
  179,00 DKK
 5. Callaway Vintage Hybrid Headcover
  169,00 DKK
 6. Callaway Vintage Driver Headcover
  219,00 DKK
 7. Callaway Hyper DryC bærebag
  1.899,00 DKK
 8. Callaway Big Bertha hybrid - Dame
  1.259,30 DKK Normalpris 1.799,00 DKK
 9. Callaway Supersoft MAX
  239,00 DKK
 10. Callaway Rogue 7 stk. - Grafit
  4.999,00 DKK Normalpris 6.999,00 DKK
 11. Callaway Hyperlite Zero bærebag
  1.599,00 DKK
 12. Callaway Chev Dry 14 bærebag
  1.799,00 DKK
 13. Callaway Chev Dry 14 vognbag
  1.799,00 DKK
 14. Callaway Supersoft
  239,00 DKK
 15. Callaway ERC Soft Triple Track
  349,00 DKK

Varer 1-16 af 77

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Golf Experten er Danmarks største forhandler af Callaway Golf og vi har et stort udvalg. Callaway Golf er historien om Ely Callaway, der i 1981 solgte sin vingård og året efter købte sig ind i firmaet Hickory Stick USA, hvor han blev medejer og navnet blevet i første omgang ændret til Callaway Hickory Stick USA. Et par år senere blev Ely Callaway eneejer og senere blev navnet ændret til det, vi kender i dag nemlig Callaway Golf Company. Du finder altid det nyest golfudstyr her hos Golf Experten.

  

Callaway køller

Callaway er kendt for deres golfudstyr og især deres køller. De er især kendt for Epic og Big Bertha navnene, som mange golfere kender på den ene eller anden måde. Især deres Jailbreak teknologi blev et gennembrud for at give endnu mere fart og stabilitet i bolden og senere kom de med en A.I computer designet flashface slagflade som gør køllerne endnu mere tilgivende og giver en bedre trampolineffekt. Mange store stjerner spiller med Callaway udstyr. Driverne, Fairway- og hybridkøllerne er populære blandt alle fordi de hjælper dig til at spille endnu bedre golf. Du får fart, tilgivelse og med deres store serie af køller, er du sikker på at du kan finde en som passer perfekt til dig og dit sving.


Callaway jern

Jernsæt fra Callaway er lig med kvalitet. Om du spiller i handicap 40 eller omkring 0, så kan du finde det perfekte jernsæt hos Callaway. Der er jernsæt til dig som vil have hjælpe til at reducere din slice eller have hjælp til at få bolden højere og hurtigere op i luften. Callaway er især kendt for deres Apex serie som er nogle af de førende jern indenfor den smedede kategori. Alle jernsættene fra Callaway giver en fantastisk følelse og kan hjælpe på hver sin måde. Der findes noget til enhver og du er sikker på jernene vil se fantastiske ud.  


Chip og pitch som Phil Mickelson

Wedges fra Callaway er ultrapopulære og især takket være Phil Mickelson som altid har været kendt for hans korte spil omkring green med Callaway wedges – han er kendt som en troldmand med en wedge i hånden. Callaway tilbyder forskellige wedges alt efter niveau og temperament om du søger en wedge som har en høj bounce for maksimal hjælp eller en wedge med hele slagfladen fuld af riller, så du får mest muligt spin lige meget hvor du rammer bolden. Du finder det hele her hos Golf Experten.

  

Callaway bolde

Callaway har altid været kendt for deres bolde og med god grund. Callaway bolde performance fantastiske og lige meget om en topbold som Chrome Soft eller en lidt billigere model er du sikker på en bold der er af høj kvalitet. Topbolden Chrome Soft giver en masse længde fra tee og en fremragende føling omkring green og når du putter. Callaway boldene kan også fås med forskellige teknologier såsom Truvis som gør boldene nemmer at se eller Triple Track alignment teknologi som gør bolden meget nemmere at sigte med, når du står på green. 

  

Bærebag eller vognbag

Callaway produceres også andet end køller, bold og jern. De laver blandt andet bags. De laver vognbag og bærebags. Så leder du efter en vandtæt bærebag, vognbag med masser af plads eller den ultralette bag til de hurtige 9 huller, så har Callaway bag’en du leder efter. De er produceret i gode materialer som kan holde til at blive brugt i alt slags vejr og transporteres ind og ud af bilen. Uanset hvad du søger af bags, kan du finde det på Golfexperten.dk.

  

Golfudstyr i topkvalitet

Callaway er topkvalitet og der er en god grund til, at Callaway er et af de allermest populære golfmærker i verden og derfor spiller rigtige mange gode spillere med udstyr fra Callaway bl.a. Phil Mickelson, Jon Rahm, Xander Schauffele og Henrik Stenson – det vidner om kvalitet. Så uanset om du køber køller, jern, bolde eller bags er du sikker på at få fremragende kvalitet og produkter som er flotte og moderne. Callaway produkter vil helt sikker hjælpe dig med at løfte dit spil. Du finder altid de nyeste fra Callaway Golf her hos Golf Experten.  

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på