Callaway

Callaway golf til de bedste priser, bl.a. Callaway golfsæt - Callaway driver og Callaway fairway i mange modeller med store rabatter. Golf Experten er Danmarks største Callaway Golf forhandler og lagerfører et stort udvalg. Vores store indskøb giver selvgølgelig de bedste priser på Callaway golf af en hver art. Et stort udvalg i Callaway bags gør det også let for dig finde den Callaway bag du søger. Desuden har vi alle modeller i Callaway golfbolde med mulighed for stor mængderabat.

Callaway

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 96

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Callaway Supersoft Magna
  239,00 DKK
 2. Callaway Supersoft
  189,00 DKK Normalpris 239,00 DKK
 3. Callaway ERC Soft
  349,00 DKK
 4. Callaway Chromesoft Truvis
  399,00 DKK
 5. Callaway Supersoft Superpack - 15 stk.
  Speciel pris 239,00 DKK Normalpris 299,00 DKK
 6. Callaway X Hot Hybrid - Senior
  899,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 7. Callaway X Hot Fairway - Senior
  1.099,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 8. Callaway X Hot - 6 stk. grafit - Senior
  3.499,00 DKK Normalpris 4.999,00 DKK
 9. Callaway X Hot Fairway
  1.099,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 10. Callaway X Hot Fairway - Dame
  1.099,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 11. Callaway X Hot Hybrid - Dame
  899,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 12. Callaway X Hot - 6 stk. grafit
  3.499,00 DKK Normalpris 4.999,00 DKK
 13. Callaway X Hot driver - Dame
  1.799,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
 14. Callaway X Hot driver
  1.799,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK

Varer 1-16 af 96

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Callaway - Nyskabende golfudstyr

Hvorfor skal du vælge Callaway?

"Jeg kan ikke sælge middelmådigt golfudstyr. Så dygtig en sælger er jeg altså ikke".

Sådan sagde grundlæggeren, Ely Callaway, for mange år siden, og satte det som et mål for sin virksomhed og ansatte at skabe golfudstyr, der var forfriskende anderledes og beviseligt bedre.

Siden har Callaway været brandet, der målrettet går efter at hjælpe golfspillere på alle niveauer, med at forbedre deres slag og spil.

Callaway drivers

Callaways drivere er i den absolutte top kvalitet, og en af deres driver serier blev kåret som verdens absolut bedste driver i 2018.

Uanset hvem du er, og på hvilket niveau du spiller, kan du mærke kvaliteten i driverne, og hvis du gerne vil forbedre dit spil, så er du i de bedste hænder, når du har en Callaway driver i hånden.

Callaway jern

Hos Golfexperten har vi altid et godt udvalg af jern fra det amerikanske topbrand. Vi har ikke nødvendigvis alle jern på lager, men vi har favoritterne. Hvis der et bestemt jern, du er på udkig efter, så sig til, så gør vi hvad vi kan for at skaffe det.

Som altid vil vi gerne hjælpe dig med at finde præcist det udstyr der passer til dig, dit niveau og din spillestil. Det er det vi er her for: At hjælpe dig med at blive endnu bedre til golf, så du kan få masser af gode timer på banen.

Callaway paraply

Det skal ikke være vejret, der holder dig fra banen. Heller ikke hvis du er Callaway fan. Sammen med dit øvrige golfudstyr, kan du nemlig købe en paraply, der matcher.

Paraplyen er lavet i klassisk og lækkert Callaway design, og ja, du må gerne føle dig lidt pro, når du går banen rundt i skarp stil.

Køb dit udstyr hos Golfexperten

Golfexperten er Danmarks største golfkæde. Vi har 8 fysiske butikker og en stor webshop.

Mange af vores kunder er det som en stor fordel, at de kan købe deres udstyr online, når det passer dem, og viser det sig, at være et forkert køb, så behøver de ikke bøvle med at sende tilbage med posten, men kan bytte det i en af vores fysiske butikker.

Vi har sat os for, at vi vil gøre det sjovere og bedre at være golfspiller i Danmark.

Derfor har vi sat alt ind på den bedste service, og vi har de rigtige eksperter der kan hjælpe dig med rådgivning, så vi sikrer os, at vi sender endnu en glad golfspiller ud på banerne.

Kig endelig ind forbi, og se hvad vi kan gøre for dig.

Vil du vide mere om Callaway?

"Det, der er godt i livet, er også godt i forretningen: Behandl andre godt, og sig sandheden. I alt hvad du gør, skal du gøre dit bedste og aldrig give op. Prøv, prøv og prøv. Og prøv så igen!"

Callaway blev grundlagt i 1982 og er kendt verden over for deres legendariske produkter. De sælger ikke bare golfudstyr, men har opbygget et stort og verdensomspændende fællesskab omkring golfspillet, hvor du som golfspiller kan have fingeren på pulsen på alt hvad der rører sig, både indenfor firmaets egne rækker men også fra turneringer rundt omkring i verden.

Grundlæggeren af Callaway var i høj grad iværksætter og en bemærkelsesværdig skikkelse, der insisterede på, at produkterne skulle være både beviseligt overlegne og samtidig behageligt anderledes. Det var hans filosofi både i livet og i sin forretning, og det er det, der har gjort brandet til det, det er i dag.

Hos Golfexperten har vi altid et stort udvalg af Callaways produkter og vi står klar til at give dig den hjælp og service du skal bruge, så du finder det helt rigtige udstyr til dit golfspil.

Viser butikker tættest på