Clicgear

Clicgear designer og producerer nogle af markedets mest innovative golfvogne. Køb alle Clicgear produkter her på siden.

Clicgear designer og producerer topkvalitets golfvogne, der sælges i hele verden, og siden 2006 er produkterne blevet produceret på Clicgear’s egen fabrik.

Golfvogne der skubbes afsted fremfor at blive trukket har oplevet stigende popularitet over de seneste 10-15 år, og her har Clicgear for alvor manifesteret sin position på markedet.

Clicgear udviklede ikke denne type golfvogn og var heller ikke de første på markedet, men Clicgear var det brand, som gjorde det cool blandt golfspillere, ikke mindst unge golfspillere, at bruge en golfvogn som bliver skubbet foran spilleren. 

Læs mere om Clicgear unde produkterne.

Clicgear

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 21

Side

Vis pr. side

Stigende orden
  1. Clicgear 8.0+ golfvogn
    1.999,00 DKK Normalpris 2.799,00 DKK
  2. Clicgear 4.0 golfvogn
    2.099,00 DKK Normalpris 2.399,00 DKK
  3. Clicgear sæde
    759,00 DKK

Varer 1-16 af 21

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Det Hong Kong baseret firma har vundet et utal af priser, og helt tilbage i 2007 blev den allerede dengang populære Clicgear 2,0 trolley kåret til det bedste nye produkt til det årlige PGA Merchandise Show

i Orlando.

 

Det var en golfvogn, som i positiv forstand skilte sig ud fra mængden, og efterfølgeren Clicgear 3,5 er i dag en af Danmarks mest solgt golfvogne.

En af grundene til, at Clicgear golfvognene har opnået så stor popularitet er, at de er nemme at folde sammen, så de fylder mindst muligt, når de skal transporteres til og fra golfbanen.

Samtidig er golfvognen yderst stabil, hvilket bl.a. skyldes den store afstand mellem de to bagerste hjul. Designet er så robust, at golfvognene kan holde til mange års brug på golfbanen og så fås golfvognen i øvrigt i mange forskellige farver.

Clicgear er blevet kaldt for golfvognenes Rolls-Royce. Det skyldes bl.a. det meget ekstraudstyr, som findes til golfvognene. Her på siden du vores store udvalg af originale Clicgear produkter. Som ekstra tilbehør fås bl.a. paraplyholder, holder til vandflaske samt køletaske.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på