Cobra

Cobra er blandt de hurtigst voksende golf- mærker inden for golfbranchen - de producerer udelukkende golfudstyr af højeste kvalitet. Deres mission er, at gøre spillet sjovere for golfspillere ved at tilbyde innovative teknologi-baserede produkter til en fair pris. Cobra produkter er designet til den "gennemsnitlige 'golfspiller, og de er altid på forkant med design og teknologi.
Golfudstyr fra Cobra er derfor et oplagt valg, når du skal investerer i kvalitets golfudstyr til en fornuftig pris.
Vi har gjort det nemt for dig når du handler golfudstyr online; Du kan handle 24/7 i vores webshop, vi leverer dine varer inden for 1-3 hverdage, vi tilbyder 45 dages ombytningsret, og ikke mindst tilbyder vi gratis fragt med GLS ved ved køber over 600 Kr. Nemmere kan det ikke være at handle golfkøller, golftøj, golfbags m.m. online.

Cobra

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 59

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Cobra King MIM V wedge
  1.199,00 DKK
 2. Cobra Ball Marker adj.
  171,75 DKK Normalpris 229,00 DKK
 3. Cobra Tour Crown 110 cap
  171,75 DKK Normalpris 229,00 DKK
 4. Cobra Performance Lite vognbag
  1.099,00 DKK Normalpris 1.799,00 DKK
 5. Cobra Performance Lite bærebag
  999,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 6. Cobra FMAX airspeed Fairway - Senior
  1.699,00 DKK
 7. Cobra FMAX airspeed - 6 stk. stål
  4.299,00 DKK
 8. Cobra FMAX airspeed Driver - Senior
  2.599,00 DKK
 9. Cobra FMAX airspeed - 6 stk. grafit - Senior
  4.999,00 DKK
 10. Cobra Speedzone - 6 stk. grafit
  5.799,00 DKK
 11. Cobra FMAX airspeed Hybrid - Senior
  1.499,00 DKK
 12. Cobra Speedzone Hybrid - Senior
  1.699,00 DKK
 13. Cobra Ultralight vognbag
  1.799,00 DKK
 14. Cobra Ultralight bærebag
  1.499,00 DKK
 15. Cobra Speedzone Hybrid - Dame
  1.699,00 DKK
 16. Cobra Speedzone Hybrid
  1.699,00 DKK

Varer 1-16 af 59

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Cobra golf byder på tour inspireret innovation

Cobra slår sig på at kunne tilbyde fremtidens golfudstyr. Dette realiseres udelukkende gennem innovation, der er gjort mulig med et hold af professionelle golfspilleres konstante efterspørgsel på de mest præcise og hårdtslående golfkøller.

Cobra golfudstyr af højeste kvalitet

Cobra golf blev skabt i 1973 af den australske amatør golfspiller Thomas Crow. Siden da er det blevet til mange innovative og nyskabende golfkøller. De bruges i dag af et væld af professionelle golfspillere på blandt andet ’PGA Tour’, ’Champions Tour’ og ’LPGA Tour’. Cobra familien rummer kendte spillere som amerikanske Rickie Fowler, den unge Carly Booth fra Skotland og den garvede, svenske Jesper Parnevik.

Årsagen til at udstyret er så populært blandt de professionelle spillere, er både på grund af produkternes høje kvalitet, men også brandets innovative måde at imødekomme de professionelle spilleres behov på banen.

De innovative designs realiseres gennem avancerede teknologiske processer og de rette valg af materialer. Det inkluderer en optimal udformning af køllen, der skal give maksimal fart og en præcis bane for slaget.

Find din rette Cobra Golf driver

Kendetegnende for dette brands nyeste driver køller er:

Præcision og fart – med den innovative E9 teknologi har brandet genopdaget golf, ved at skabe en driver der er tynd, smart, hurtig og dermed mere præcis.

CNC fræsning og titanium – fremfor at håndpolere bruges en maskinproces til at undgå ujævnheder i tykkelsen og kurverne.

Dual Roll teknologi – i modsætningen til typiske drivere med konstant radius bruges Dual Roll teknologien til at udnytte forskellige kurver på top og bund. Det giver et både bedre afsæt og skud.

Du kan finde et stort udvalg af Cobra drivere her hos Golf Experten. Det er en stor opgave at finde den optimale driver. Hvis du er nybegynder indenfor golf, så hjælper vi dig med at finde den helt rette driver, der passer til netop dig.

Slå med præcision

Kendetegnende for Cobras jern er:

Præcision og automatisk slag - med den nyeste teknologi Cobra Connect kan du tracke og gemme dine slag. Denne smarte teknologi optager dine slagdata. Og det er rent faktisk bevist, at du kan forbedre din golfrunde med op til 5 slag.

Blødhed og 100 % carbon – giver dig en exceptionel og solid følelse både i dit slag og dit greb.

E9 teknologi – med et 20 % tyndere køllehoved får du mere fleksibilitet i dine slag.

Gode tilbud på Cobra golfudstyr

Hos Golf Experten finder du altid gode tilbud på udstyr fra Cobra golf. Udvalget rummer alt fra innovative golfkøller til vognbags og diverse tilbehør, som gør din tur på banen lidt sjovere. Du kan derfor blive klar til at indtage golfbanen i alt slags vind og vejr samt med professionelle slag i ærmet. Er du i tvivl om, hvilket golfudstyr der passer til netop dig?

Kontakt blot vores kundeservice, eller besøg os i en af 8 butikker, som du finder i Tilst, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev og Hørsholm.

Viser butikker tættest på