Garmin

Golfexperten tilbyder et stort udvalg af Garmin golfure til skarpe priser. Du finder bl.a. Garmin S6 GPS golfur med mange gode og populære funktioner, her i blandt en træningsfunktion, som kan hjælpe dig med at optimere dit sving.

Når det kommer til at forbedre dit golf sving, så har du masser af muligheder. Men intet giver dig indsigt i, hvad du gør forkert ligesom kolde, hårde data gør. Garmin ved dette, og har opdateret sin tilgang golfure, så du kan få sving målinger, mens du spiller, lige på dit håndled. Foruden dette Garmin S6 GPS golfur forhandler vi også et Garmin s5 GPS-ur, Garmin g7 GPS, samt andre kvalitetsure og GPS'er fra dette førende mærke.

Du har også mulighed for, at besøge en af vores 6 landsdækkende butikker. Her finder du tilsvarende udvalg af udstyr, bags, beklædning og tilbehør m.m. Vores dygtige personale står klar til at give dig en super service og en professionel og kyndig vejledning, hvis du har behov for dette. På vores webside kan du finde adressen på en butikker nær dig. Vi glæder os til at betjene dig.

Har du spørgsmål til et produkt, eller har du problemer med at handle på golfexperten.dk?, Så er du altid velkommen til at kontakte os på følgende mail: [email protected] Vi bestræber os på at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Garmin

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

13 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Garmin S20 - rem
  199,00 DKK
 2. ApproachS62_HR_2000.19 kopi.jpg
  4.399,00 DKK Normalpris 4.599,00 DKK
 3. Garmin S40
  2.299,00 DKK
 4. Garmin S40 Premium
  1.999,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
 5. Garmin Approach G80
  4.199,00 DKK
 6. Garmin Z80 laserkikkert m. GPS
  Speciel pris 3.999,00 DKK Normalpris 5.399,00 DKK
 7. Garmin S60 Premium
  Speciel pris 3.499,00 DKK Normalpris 4.599,00 DKK
 8. s10_black.jpeg
  1.299,00 DKK
 9. Garmin S60
  2.999,00 DKK Normalpris 3.799,00 DKK
 10. Garmin X10
  1.599,00 DKK

13 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Få styr på din golf-tid med Garmin golfure

Garmin er en virksomhed, der lever for at navigere gennem innovation. De brugervenlige produkter er kendetegnet af høj kvalitet og overbevisende design, der skal forenkle forbrugernes hverdag, også på golfbanen.

Med et golfur har du ikke bare overblik over din tid på banen. De smarte ure indeholder nemlig mange forskellige og lækre funktioner som gør det lidt sjovere på golfbanen:

GPS  – brug uret til at finde rundt på mere end 40.000 golfbaner verden over, og se de vigtigste afstande på banen.

Pulsmåler – hold styr på din krop!

Aktivitetstracking - se hvor langt du har gået, og hvor mange kalorier du har forbrændt

Diskret alarm – få f.eks. påmindelser om opkald og SMS’er.

Letaflæselig skærm – skærmen er i høj opløsning, hvilket gør den let at aflæse - også i solskinsvejr!

Du kan læse endnu mere om urenes funktioner under de enkelte produkter her på siden.

Overblik over 40.000 golfbaner

Garmins GPS’er til golf indeholder forudindlæste baneoversigter af mere end 40.000 internationale baner. Med satellitmodtagelse vises oversigten og afstandene på banen yderst hurtigt.

Kom på rette kurs med Garmin golf GPS

Med en GPS fra Garmin har det derfor aldrig været lettere og hurtigere at navigere rundt på golfbanen. Du kan især komme på helt rette kurs med Green View funktion. Med denne er det nemlig muligt at flytte flaget til det helt rette sted for at opnå mere præcise distancer.

Du kan ligeledes bruge din GPS til at holde styr på dit spil og resultater. Den kan med et Digital scorecard gemme resultater for op til 4 spillere. Du kan læse endnu mere om funktionerne under de enkelte produkter her på siden.

Tilbud på Garmin golfure og GPS

Hos Golf Experten kan du altid købe Garmin golfure i høj kvalitet. Der er altid konkurrencedygtige priser på ure og GPS'er fra Garmin. Vi vil nemlig gerne være din foretrukne forhandler af golfudstyr. Så gå på opdagelse i vores golfunivers, og find dit udstyr i dag!