Hirzl

En god golfhandske er faktisk langt vigtigere end de fleste golfspillere er klar over. Golfhandsken giver både en god feeling, og det perfekte grip. Derfor skal valg af golfhandske have lige så stor opmærksomhed, som køb af det øvrige golfudstyr.

Køb dine golfhandsker hos Golf Experten. I vores sortiment finder du bl.a. de super lækre golfhandsker fra den schweiziske producent, Hirzl.

Hirzl golfhandsken er fremstillet i førsteklasses materialer såsom det lækre kænguruskind i håndfladen, og den nyeste generation af det bløde cabretta-læder.

Læs mere om Hirzl under produkterne.

Hirzl

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

4 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Hirzl - kænguruskind golfhandske (til højre hånd)
  299,00 DKK
 2. Hirzl - kænguruskind golfhandske (til venstre hånd)
  299,00 DKK
 3. Hirzl - kænguruskind golfhandske - Dame (til højre hånd)
  299,00 DKK
 4. Hirzl - kænguruskind - Dame (til venstre hånd)
  299,00 DKK

4 varer

Vis pr. side

Stigende orden

Oversiden er lavet af åndbare materialer, som sikrer den bedst mulige komfort. Tilsammen gør disse materialer, at du selv på en varm sommerdag undgår at få svedige håndflader.

Normalt er de tynde skindhandsker ikke lige så holdbare, som de lidt tykkere handsker, der er fremstillet af kunstlæder og andre syntetiske materialer. Men her er golfhandskerne fra Hirzl en undtagelse.   

Selvom der er tale om en læderhandske, så er Hirzl golfhandsken særdeles slidstærk og langt mere holdbar end andre lædergolfhandsker på markedet. 

For mange er en golfhandske fra Hirzl den ultimative golfhandske med en sublim følelse. Den sidder altid tæt til hånden og giver et perfekt greb om køllen. Du oplever aldrig, at køllen glider i dine hænder, og derfor opnår du faktisk den bedst tænkelige kontrol over dit golfsving.

Et lille tip:
Hvis din golfhandske er blevet våd, så undgå at tørre den i solen eller på radiatoren, da det ødelægger skindet. Og som et lille ekstra tip, så kan man med fordel opbevare golfhandsken i en lufttæt pose, når den ikke er i brug. Dette lille trick er nemlig med til at holde handsken blød og smidig.   

Køb dine Hirzl golfhandsker i vores webshop. Handskerne fås til både herrer og damer og til både højre- og venstrehåndsspillere.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, så kom ind i en af vores butikker, hvor du har mulighed for at prøve handsken, så du kommer hjem med en handske, der passer dig perfekt.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på