J. Lindeberg

J. Lindeberg er et kendt svensk golfbrand, som har specialiseret sig i at skabe tøjkollektioner til den modebevidste golfspiller.

Brandet forhandles i dag verden over i byer som Los Angeles, Miami, New York, Osaka, Seoul og Hong Kong.

Stilen er enkel og sofistikeret og designet er tidsløst.

J. Lindeberg startede i 1996 og er i dag bl.a. sponsor ved Omega Masters European Tour. På spillersiden sponsoreres bl.a. den malaysiske LPGA-Tour spiller Kelly Tan og svenske Jonas Blixt samt norske Viktor Hovland. 

J. Lindeberg

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 63

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. J. Lindeberg Banks Midlayer
  1.199,00 DKK
 2. J. Lindeberg Cliff Light dunvest
  1.399,00 DKK
 3. J. Lindeberg Ellott buks
  999,00 DKK
 4. J. Lindeberg Stripe Beanie
  299,00 DKK
 5. J. Lindeberg Avi Vindbreaker sweater
  1.899,00 DKK
 6. J. Lindeberg Gus sweater
  999,00 DKK
 7. J. Lindeberg Luke midlayer
  799,00 DKK
 8. J. Lindeberg Thermic Hybrid jakke
  2.199,00 DKK
 9. J. Lindeberg Tour Tech Regular fit polo
  499,00 DKK
 10. J. Lindeberg Packlight print jakke
  1.699,00 DKK
 11. J. Lindeberg Ellott Bonded buks
  1.399,00 DKK
 12. J. Lindeberg Tour Tech Print regular fit polo
  599,00 DKK
 13. J. Lindeberg Bridge polo
  599,00 DKK
 14. J. Lindeberg Heath polo
  599,00 DKK
 15. J. Lindeberg Dana golf bukser - Dame
  699,30 DKK Normalpris 999,00 DKK
 16. J. Lindeberg Vent Tight golf shorts
  799,00 DKK

Varer 1-16 af 63

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Masser af kvalitet og god stil med J. Lindeberg golftøj


Skandinaviske J. Lindeberg skaber med deres golftøj nogle moderigtige designløsninger med fokus på det funktionelle og med masser af komfort. Målet har siden starten været at bygge bro mellem mode og sport. Det gør brandet på optimalt vis ved at klæde golfspillere på en måde, så golfbanen kan indtages med god stil og det rigtige look.

Her på siden kan du se vores eksklusive kollektion af J. Lindeberg herre- og dametøj. Vi har altid masser af varer på hylderne til konkurrencedygtige priser. I vores sortiment finder du bl.a. shorts, kort- og langærmede polo trøjer, bukser m.m. i forskellige farver og modeller.

Finder du ikke den beklædningsdel, som du er på udkig efter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi gør alt hvad vi kan for at skaffe det pågældende produkt hjem til dig.

Når du handler golftøj fra J. Lindeberg i vores webshop sørger vi for hurtig levering af dine varer. Som udgangspunkt kan du regne med en leveringstid på 1-3 hverdage. Desuden tilbyder vi 45 dages ombytningsret, hvis du vel og mærke er medlem af vores fordelsklub. Det betyder, at selvom du handler online, får du mulighed for at prøve tøjet.

Funktionelt og moderigtigt golftøj

Når du skal klædes på til en tur på golfbanen, er det vigtig at vælge komfortabelt tøj med masser af bevægelsesfrihed. Et godt valg er golftøjet fra J. Lindeberg, der i deres kollektion har tøj, der passer til enhver type vejr og til enhver årstid.

Sportsjakker – med en lækker kvalitetsjakke fra J. Lindeberg kan du modstå vind og kulde i forårs-, efterårs- og vintersæsonen. Med den rigtige beklædning behøver du aldrig at skulle holde pause fra golfen.

Regnbukser og regnjakke - til golfelskeren og optimisten, der ikke lader regn holde ham eller hende væk fra golfbanen. Både bukser og jakker er nemme at bevæge sig i, da de er ultralette og med stretch. Samtidig er der garanti for, at man kan holde sig tør.

Varme og åndbare trøjer - De tætsiddende trøjer gør, at du holder varmen på hele kroppen. Materialerne i polyester og elastan er åndbare og giver dig samtidig god bevægelsesfrihed på banen.


Vælg din personlige stil

For mange golfspillere handler det om at fremstå professionelt gennem deres tøjstil. Med tøj fra J. Lindeberg skaber du det helt rigtige blikfang på banen. Det kan være med en klassisk og traditionel stil eller med et mere moderne og enkelt look.

J. Lindeberg har forskellige serier, og du kan bl.a. skabe det perfekte traditionelle look med Palmer Schoeller bukser eller shorts i ternet mønstre. Er du mere til det enkelte, så prøv en ensfarvet, blå Lara TV Jersey polo til damer. Den kan kombineres med bukser i alle farver.

Her på siden, på vores Facebook side og i vores golfkatalog, som du modtager via vores nyhedsbrev, kan du holde dig opdateret om de seneste nyheder fra J. Lindeberg.

Shop online eller kig forbi en af vores butikker. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din nye J. Lindeberg garderobe, så du kan se smart ud både på golfbanen og på 19. hul.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på