Mizuno

Mizuno Golf er sublimt golfudstyr til både den dygtige og mindre dygtige golfspiller. Hos Golf Experten finder du både Mizuno MP-serien til den meget seriøse og ofte gode golfspiller samt Mizuno JPX, som spille- og handicapmæssigt rammer mere bredt.

Mange ved nok ikke at Mizuno faktisk er et af verdens ældste golfmærker. Det japanske firma startede oprindeligt i 1906 med at sælge baseball-udstyr, og fra 1933 og frem begyndte produktionen af golfudstyr lidt udenfor Osaka i Japan. Da Star Line-serien kom på markedet i 1933 havde det taget brødreparret Rihachi og Rizo Mizuno 12 år at udvikle det første golfsæt.

I 1960’erne gjorde Mizuno sit indtog i USA, og i 1970’erne begyndte Mizuno også at sælge golfudstyr i Europa. Brandet havde med bl.a. Mizuno All Star-serien opnået et ry for at fremstille topklasse produkter og golfudstyr til den kræsne golfspiller.

Læs mere om Mizuno under produkterne.

Mizuno

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

11 varer

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Mizuno ST-Z Fairway - Senior
  1.874,25 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
 2. Mizuno JPX921 Hot Metal 6 stk. Grafit + Fli Hi 5
  7.299,00 DKK
 3. Mizuno ES21 wedge
  1.499,00 DKK
 4. Mizuno JPX921 Hot Metal PRO 6 stk. stål
  7.799,00 DKK
 5. Mizuno ST-Z Driver - Senior
  3.499,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK
 6. Mizuno ST-Z Driver
  3.499,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK
 7. Mizuno Tour paraply
  399,00 DKK
 8. Mizuno Microfiber håndklæde
  171,75 DKK Normalpris 229,00 DKK
 9. Mizuno BR Dri WP bærebag
  2.299,00 DKK
 10. Mizuno BR D3 bærebag
  1.399,00 DKK
 11. Mizuno ST200 X Driver
  2.549,25 DKK Normalpris 3.399,00 DKK

11 varer

Vis pr. side

Stigende orden

I en lang årrække var Mizuno det mest benyttede brand både på PGA Tour og European Tour. Eksempelvis var der en periode i 1990’erne, hvor mere end 25 pct. af spillerne, der stillede til start i en PGA Tour turnering brugte Mizuno jern og køller. 

Forklaringen på den store succes er den præcision og nøjagtighed, som gennemsyrer fremstillingsprocessen og som gennem tiden har skabt nogle unikke golfjern. Med til historien hører, at de professionelle spillere historisk set har valgt Mizuno fremfor andre mærker, selvom de ikke fik betaling for at spille med de japansk fremstillede golfjern.  

I stedet for at bruge en masse ressourcer på at sponsorere tour-spillere (pay to play) har Mizuno istedet haft en strategi om at bruge midlerne på at skabe endnu bedre produkter, som spillerne af sig selv ønskede at spille med.

Indtil dags dato har Mizuno ’vundet’ 15 major-titler. Senest har Brooks Koepka vundet to US Open titler samt PGA Championship med JPX-900 Tour i golfbag’en.  

For Mizuno-fans giver det derfor også mening, når den japanske udstyrsproducent hævder at ’Nothing Feels Like a Mizuno’.

Rigtigt golfudstyr kommer fra Skotland

I dag er Mizuno Golf blandt andet kendt for deres avancerede smedning i Mizuno MP serien og Mizuno MP wedges, og selvom Mizuno er et japansk brand, så har de valgt at placere fremstillingen af deres custom-udstyr i Skotland.

Europa er nemlig Mizunos største golfmarked, og for at være tæt på kunderne, er japanerne altså rykket til den anden side af kloden for at slå sig ned i Cumbernauld nær Glasgow.

Al produktion og aktivitet på fabrikken foregår naturligvis stadig efter streng japansk procedure og kvalitetskontrol. 

Mizunos produkter 

Mizuno sælger alt i udstyr, lige fra tøj til golfsko, golfbolde og golfbags, men det er særligt deres golfkøller (golfjern, drivere, puttere), der markerer sig i markedet. 

Kvaliteten er fantastisk høj i alle deres golfkøller, men flagskibet er de specialfremstillede Mizuno jernsæt, der er tilpasset og fremstillet til den enkelte golfspiller. 

Sortiment hos Golf Experten

Hos Golf Experten har vi altid et stort udvalg af Mizuno golfudstyr. 

Hvis du ved, hvad du skal have, bestiller du blot direkte i vores webshop, men har du brug for en fitting, så kig i vores kalender for events og fittigdage og besøg en af vores butikker rundt om i landet. 

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får mest muligt ud af dine timer på golfbanen. Ring eller skriv til os, eller kom ind i en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på