Monobuggy

Monobuggy er en dansk opfindelse. Den elektriske, sammenklappelige golfbuggy har været på markedet siden 2013, og mange danske golfspillere har for længst taget den smarte golf scooter til sig.

Hos Golf Experten fører vi den tohjulede golfbuggy fra Monobuggy.

En Monobuggy golf scooter fås med solide brede hjul, der belaster fairways mindre end almindelige golfbiler til 2 personer. Derfor er brugen af en Monobuggy også tilladt i langt de fleste danske golfklubber.

En golfscooter fra Monobuggy er nem at folde sammen (fuldt sammenklappelig), og er derfor let at transportere i bilens baggagerum.

Læs mere om Monobuggy under produkterne.

Monobuggy

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden
  1. Monobuggy Golf Scooter
    14.999,00 DKK

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden

En Monobuggy passer til golfspillere i alle aldre og er for mange med til at forlænge tilværelsen som golfspiller. Den er smart at benytte for den ældre og lidt gangbesværede golfspiller, og selv unge golfspillere har fundet ud af, at bruge golfscooteren, da en golfrunde lige pludselig optager langt mindre tid af dagen. Med en Monobuggy kan en tidlig morgenrunde eller sen aftenrunde, med god plads på golfbanen, nu gennemføres på 2-3 timer takket være scooteren, som sørger for hurtig transport frem mod greenen og til næste hul.     

Monobuggy’en fås med en støjsvag, næsten lydløs elektrisk motor, så naturoplevelsen på banen ikke forstyrres af unødig motorstøj. Motoren i hvert hjul er drevet af et genopladeligt batteri og er så tilpas kraftfuld, at det er nemt at manøvrere rundt i et varieret og til tider kuperet terræn, som findes på de fleste golfbaner.  

Et Monobuggy batteri kan oplades, mens det sidder i scooteren, og en fuld opladning tager cirka 4 timer. Farten kan reguleres mellem 0 – ca. 25 km/timen, og selve golfbag-holderen fås med en smart velcrolukning, som passer selv til de store vognbags.

En Monobuggy leveres ligeledes med et komfortabelt, affjedret sæde og med en god affjedring både for og bag

Scooteren er udstyret med hydrauliske bremser på begge hjul, og selve scooterens metaldele er anti-rust behandlet, så den kan holde i mange år.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du får købt din nye Monobuggy golfscooter.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på