Nike

Nike er et af verdens største sportsmærker og især i golfverdenen er Nike kendt. Her hos Golfexperten.dk finder du Danmarks største udvalg af golftøj og golfsko til mænd og kvinder. Du finder altid de nyeste kollektioner produceret i de bedste materialer som de professionelle har på. Vi har det du skal bruge om det er tøj eller sko. Køb dine Nike sko og tøj hos Golf Experten.


Nike

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 75

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Nike Dri-FIT UV fullzip - Dame
  649,00 DKK
 2. Nike - The Nike polo
  299,00 DKK Normalpris 449,00 DKK
 3. Nike Vapor Strip GRFX polo
  599,00 DKK
 4. Nike Dri-fit Victory cb polo
  279,30 DKK Normalpris 399,00 DKK
 5. Nike Victory Printed polo
  449,00 DKK
 6. Nike Tiger Woods Mock-Neck Dri-FIT Polo
  599,00 DKK
 7. Nike Roshe G Tour - Dame
  629,30 DKK Normalpris 899,00 DKK
 8. Nike Vapor Slim buks
  749,00 DKK
 9. Nike Aerobill H86 Performance cap - Dame
  199,00 DKK
 10. Nike Hybrid shorts
  499,00 DKK
 11. Nike Dri-Fit Victory polo
  349,00 DKK
 12. Nike Junior Hybrid shorts
  329,00 DKK
 13. Nike React Infinity
  1.099,00 DKK
 14. Nike Roshe G - Dame
  499,00 DKK Normalpris 649,00 DKK
 15. Nike Dri-FIT UV print skort - Dame
  499,00 DKK
 16. Nike Roshe G golfsko
  649,00 DKK

Varer 1-16 af 75

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Stort udvalg af Nike tøj og sko online

Vi er sikker på at de fleste golfspillere kender Nike – enden på grund af swoosh logoet eller sloganet ”Just Do It”. Det er et af de mest populære mærker i hele verden. Det blev grundlagt tilbage i 1964 og fra midten af 1980’erne begyndte Nike at fremstille golfsko og derved var Nike Golf en realitet. Det var dog ikke den største succes før at Nike fik kløerne i en vis Tiger Woods. Resten er historie. Udover Tiger Woods har sponsorere Nike rigtige mange stjerner, af nogle få kan nævnes:

 • Rory McIlroy
 • Brooks Koepka
 • Tommy Fleetwood
 • Tony Finau
 • Jason Day
 • Michelle Wie
    

Nike Golf tøj

Tøjet fra Nike er smart, ungdommeligt og moderigtigt. Alle styles er skabt gennem innovative processer. Materialerne er lette og skabt til enten at være vindtætte, åndbare eller svedtransporterende. Alle tøjdele er designet med fokus på komfort og bevægelighed, og netop dette er en af hemmelighederne bag Nike’s store succes med deres golftøj. Designet er altid en kombination mellem klassisk golflook og friske input fra deres street-wear kollektioner. Med tøjet fra Nike kan du bruge alle dine kræfter på at koncentrere dig om spillet – for du ser med sikkerhed godt ud. 

Nike Golf sko

Nike sko er en blanding mellem det klassiske og moderne. Det er blevet meget populært at have moderigtige sneakers på, på golfbanen. Det tror Nike på, og har forbedret mange af deres klassiske og populære sneaksers og opdateret dem til golfbanen. Skoene er skabt til golf og til at være komfortable når du har dem på hele dagen. De bliver produceret i god kvalitet og med de nyeste teknologier, som hjælper dig med at holde dine fødder tørre, mere komfortabel og stå endnu bedre fast når du svinger. Du er sikker på at få den kvalitet Nike er kendt for og samtidig se superskarp ud med et par golfsko fra Nike. 

Fokuser på dit golfspil

Her hos Golf Experten finder du Nike golfsko til damer og herrer, kasketter, Dri-Fit golftrøjer, golfshorts, bukser, golf poloer og smarte nederdele til damer. Nike giver dig mulighed for et komplet sæt til golfbanen. Du er sikker på, at du vil se godt ud på alle 18 huller og i klubhuset bagefter. Slut det hele af med et par stilfulde og moderigtige golfsko fra Nike og dine fødder vil være glade. 

Start med at handle i vores webshop eller besøg en af vores butikker, hvor du kan prøve alle vores Nike produkter og samtidig få råd og vejledning, til at få købt de helt rigtige produkter til dig. 


Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på