Nikon

Nikon blev grundlagt i Japan i 1917, men først i 1933 kom det første kameraobjektiv på markedet.

Siden dengang er Nikon blevet en af verdens førende producenter af primært kamera- og fotoudstyr.

Som golfspiller kender man også Nikon for at fremstille nogle lækre golfkikkerter. Ved at overføre den megen knowhow, som gennem tiden er blevet skabt omkring fremstillingen af objektiver og andet fotoudstyr, har Nikon formået at få etableret sig på markedet for golfudstyr, hvor man i dag sælger et bredt sortiment af teknologiske golfkikkerter, der både fås med laser og GPS-funktioner. 

Nikon leverer en skarphed og kvalitet, som placerer deres produkter blandt de bedste på markedet.

Læs mere on Nikon under produkterne.

Nikon

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

En golfkikkert, der også er kendt som en rangefinder, en sigtekikkert eller en afstandsmåler, blev opfundet helt tilbage i slutningen af 1800-tallet. De første modeller blev benyttet som sigtekorn indenfor militæret, og siden udvikledes produkter til brug under vandet og til eksempelvis jagt. Brugen af en sigtekikkert indenfor golfsporten er et relativt nyt fænomen.

Golf Experten har altid et godt tilbud på Nikon golfkikkerter, som performer utrolig godt - er meget kompakte og handy at have med på golfrunden.

De nyeste modeller kan skifte mellem kun at måle afstande til også at kunne medregne niveauforskelle og meget mere. Funktioner, som ikke må benyttes til turneringer, men som kan slås fra, så golfkikkerterne kun måler afstande. Samtidig justeres lysstyrken automatisk efter forholdene og de fleste modeller har en automatisk slukkefunktion.

Der er tale om højteknologiske produkter, som takket være Nikons STABILIZED-teknologi reducerer tendensen til vibrationer og som skaber størst mulig stabilitet i målingerne af afstande til hazarder eller greenområder. Kikkerterne er designet så smart, at de er nemme at bruge, også selvom man har briller på.    

Nikons golfkikkert kan måle afstande op til 1000 meter med helt ned til en halv meters præcision. Det får man forhåbentligt ikke brug for på golfbanen, men det fortæller bare noget om den præcision, som Nikon er kendt for.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på