Odyssey

Uanset om du er en garvet golfspiller eller en ny golfspiller, er det vigtigt at du får købt det helt rette golfudstyr. Det har vi sørget for, at du kan hos golfexperten.dk. Vi har Danmarks største udvalg af golfudstyr fra alle de kendte brands. Vi forhandler naturligvis alle produkterne til skarpe priser. Køb derfor med fordel golfudstyr i vores online shop i dag, eller besøg en af vores 6 fysiske butikker i landet. Her rådgiver vi dig i forbindelse med dine køb - vi ved alt om golfudstyr og kan derfor tilbyde dig en kyndig rådgivning.

Er du på udkig efter puttere fra Odyssey? Så er du landet på den rette side. Vi forhandler et godt udvalg af puttere fra dette førende mærke. Når det kommer til puttere, er Odyssey den ubestridte leder på markedet. Spar lige nu store beløb på din næste putter ved at købe den hos Golf Experten. Du kan altid finde de nyeste produkter fra Odyssey i vores online shop, og ligeledes kan du finde puttere fra andre kendte brands i shoppen, herunder; Tommy Amour, McGregor, PING og Taylor Made og Scotty Cameron.

Odyssey

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Odyssey Stroke Lab Black 7 - Dame
  2.099,00 DKK
 2. Odyssey Stroke Lab Black 2-Ball - Dame
  2.299,00 DKK
 3. Odyssey Stroke Lab Black TEN S
  2.299,00 DKK
 4. Odyssey Stroke Lab Black TEN
  2.299,00 DKK
 5. Odyssey Stroke Lab Black R-line Arrow
  2.099,00 DKK
 6. Odyssey Stroke Lab Black D Wide Flow
  2.099,00 DKK
 7. Odyssey Stroke Lab Black D Wide
  2.099,00 DKK
 8. Odyssey Stroke Lab - Bird of Prey
  2.299,00 DKK
 9. Odyssey Stroke Lab Black 7S
  2.099,00 DKK
 10. Odyssey Stroke Lab Black 7
  2.099,00 DKK
 11. Odyssey Triple Track 2-ball putter
  2.299,00 DKK
 12. Odyssey Triple Track 2-ball blade putter
  2.299,00 DKK
 13. Odyssey Triple Track Double Wide putter
  2.099,00 DKK
 14. Odyssey Triple Track Double Wide Flow putter
  2.099,00 DKK
 15. Odyssey Triple Track Marxman
  2.099,00 DKK
 16. Odyssey Triple Track Ten putter
  2.299,00 DKK

Varer 1-16 af 27

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Overlegne Odyssey putters

De revolutionerende Odyssey putters er, med det selvsikre design, et rigtigt godt bud på en putter til dig, der vil optimere din performance på banen.

Brandets innovativt udviklede puttere er blandt de bedste i verden og står bag 606 ’worldwide tour wins’, 97 ’PGA tour wins’ og $736.926.259 i ’total winnings’.

Brandet er en del af Callaway golf, som har eksisteret siden 1982. Filosofien for virksomheden er at skabe produkter, der tilfredsstiller, der er anderledes og som demonstrativt er overlegne.

Odysseys puttere benyttes blandt andet af internationale, professionelle spillere. Når man sammenligner antal puttere i spil på de store tours, er brandet overlegent nr.1. 

Stort udvalg af Odyssey putters hos Golf Experten

Du finder et omfattende udvalg af Odyssey putters hos Golf Experten. Kendetegnende for produkternes design, produktion og materialer, som er årsagerne til brandets succes, er:

Teknologisk advancering – ’Microhinge Insert Technology’ skaber et helt nyt form for rul og bevægelse med putteren.

Kvalitetsmaterialer - ’Thermoplastic Elastomer Feel Layer’ giver spilleren en bedre fornemmelse og mulighed for at opnå en mere lige linje, i det bolden rammes af putteren.

Premium design – Vælg mellem mange forskellige køllehoveder i to forskellige farver. Det eksklusive design får dig til at fremstå som en professionel spiller.

Designet til ultimativ ydelse

Alle produkterne er designet med ultimativ ydelse som det vigtigste mål. Du er derfor garanteret en succesoplevelse med hver en model og design. Golfexperten fører altid de nyeste designs og kollektioner til rigtig gode priser.

Gå på opdagelse i udvalget, og find frem til dit nye golfprodukt. Husk, at der altid er 45 dages ombytningsret. Vi vil nemlig gerne være din foretrukne forhandler af udstyr til golfbanen. Derfor giver vi dig muligheden for at afprøve dit nye produkt i dit eget hjem. Hvis du ikke er tilfreds, sender du blot produktet retur.

Test Odyssey putters i vores fysiske butikker

Det er en personlig sag at vælge den optimale putter. Det kan derfor være en rigtig god idé at prøve den lidt af inden køb. Kom derfor gerne ind i en af vores 8 butikker. Vi står klar til at yde professionel rådgivning og vejledning. Samtidig får du muligheden for at teste din nye golfkølle og prøve om den passer til netop dig.

Viser butikker tættest på