Peak Performance

Peak Performance blev grundlagt i Jämtland i Sverige i 1986. Oprindeligt var mærket udelukkende fokuseret på skitøj, men i dag er Peak Performance i lige så høj grad et mærke indenfor golfverdenen.

Siden 1990’erne blev til 00’erne har det succesfulde svenske brand vokset sig store indenfor golfverdenen, og hos Golf Experten fører vi både Peak Performance golfpolo’er, bukser, jakker og shorts.

Fælles for alle de produkter, som kommer fra Peak Performance er, at de er specieldesignet til den seriøse golfspiller. Materialerne er åndbare og hurtigtørrende. Samtidig er jakker, veste og bukser vindtætte, mens Peak Performance golfpoloerne har indbygget UV-beskyttelse.

Peak Performance har også fokus på miljø og dyrevelfærd, så alle materialer lever op til virksomhedens egne, strenge krav om at beskytte den verden vi lever i.

Køb dit Peak Performance golftøj i vores online webshop eller besøg den nærmeste Golf Experten-butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette størrelse og de farver, som passer bedst til dig.

Peak Performance

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på