Ping

PING er en amerikansk familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1959. Grundlæggeren var ingeniøren Karsten Solheim, der startede op med at lave puttere i sin garage i Redwood City, Californien.

Solheim, der oprindeligt kom fra Norge, eksperimenterede med at placere skaffet i center af putter-hovedet fremfor i hælen, og ved at benytte en videnskabelig tilgang til fremstillingen af puttere opnåede Solheim nogle bemærkelsesværdige resultater.

Navnet PING stammer fra lyden, når bolden ramte metaloverfladen på putteren. I 1961 lancerede PING det første jernsæt. Det kom til at hedde 69, hvilket var den score, som Solheim anså for at være en god score for en golfrunde.

Op gennem 1960’erne fik PING mere og mere vind i sejlene. Et stadig stigende antal professionelle spillere begyndte at bruge PING-putterne, og i 1967 besluttede Solheim sig for at kvitte jobbet som ingeniør, etablere Karsten Manufacturing Corporation (KMC), og flytte garageproduktionen til en rigtig fabrik i Phoenix Arizona.

I dag har PING med stor succes udstyret golfspillere med puttere og andet golfudstyr i mere end 60 år.

Læs mere om Ping under produkterne.

Ping

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 60

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Ping Classic Bobble strikhue
  229,00 DKK
 2. Ping Classic strik hue - Dame
  249,00 DKK
 3. Ping Heppler Fetch putter - Venstre hånd
  2.449,00 DKK
 4. Ping Mr. Ping Tour Snapback
  186,75 DKK Normalpris 249,00 DKK
 5. Ping 2021 Oslo H
  2.149,00 DKK
 6. Ping 2021 Tyne C
  2.149,00 DKK
 7. Ping 2021 Fetch
  2.149,00 DKK
 8. Ping 2021 Tyne 4
  2.149,00 DKK
 9. Ping 2021 DS 72
  2.149,00 DKK
 10. Ping 2021 CA70
  2.149,00 DKK
 11. Ping 2021 Anser 4
  2.149,00 DKK
 12. Ping 2021 Kushin 4
  2.149,00 DKK
 13. Ping 2021 Anser 2
  2.149,00 DKK

Varer 1-16 af 60

Side

Vis pr. side

Stigende orden

Det amerikanske golfbrand er tro mod egne værdier og principper, og PING har altid gjort tingene på deres egen måde. Man har nægtet at gå på kompromis, og gennem tiden har PING kontinuerligt vokset sig større og større og udviklet sig til i dag at være en af verdens største producenter af golfudstyr.

Listen over spillere, som benytter eller har benyttet PING-udstyr er lang og tæller navne som Tony Finau, Louis Oosthuizen, Bubba Watson og Lee Westwood.

Golf Experten forhandler en lang række produkter fra PING. I vores webshop findes bl.a. PING golftøj samt PING Traverse vognbags og bærebags i forskellige farver og modeller.

Golfudstyr fra PING – golfsæt og drivere forhandles IKKE i vores webshop, da disse skal tilpasses individuelt. Produkterne forhandles derfor kun i vores fysiske butikker. Er du interesseret i vejledning eller køb af PING-produkter, så send en mail på [email protected] eller kontakt os på tlf.:70 26 02 03. Læs mere om fitting nedenfor.


Fitting af PING-udstyr

Hos PING er et golfsæt ikke en standardvare, hvor det blot gælder om at vælge mellem et stift eller regular skaft.

Hos PING bliver spilleren fittet, så køller eller jern passer perfekt til spillerens sving. Sådan har det været siden 1960’erne.

Fitting konceptet giver dig mulighed for at få analyseret og kortlagt dit sving og din ”spillerprofil”, så du får det rigtige udstyr med dig hjem – første gang!

Til brug ved fittingen har PING udviklet et særligt farvekode-system, som resulterer i, at du som spiller får garanti for at dit nye jernsæt eller dine nye driver passer perfekt til dig.

At få målt din udgangsvinkel og dit spin, så din driver eller jernsæt passer perfekt til dig, kan betyde, at du har adskillige meter at hente og at du samtidig slår bolden mere lige.

Ved en fitting tager vi altid udgangspunkt i dine evner og behov – det sikrer dig en personlig, præcis og korrekt opmåling af dit udstyr.

Korrekt tilpasset golfudstyr bygger på data, og den data kan vi give dig, så dit golfspil ikke alene bliver nemmere, men også langt sjovere! Det handler om valg af jernmodel, flex og længde på skafterne, lie angel (vinkel på skaftet, når køllen hviler på græsset) og afslutningsvis valg af den rigtige tykkelse grip.

Selve fittingen tager mellem 30-60 minutter, og undervejs finder vi ud af, hvordan og hvor hurtigt du svinger køllen, hvordan din boldflugt er, og vi gennemgår dit nuværende udstyr for at se, hvad du kan lide og måske mindre godt kan lide.

Varigheden af din fitting afhænger af, om du skal have driver, jern eller evt. begge dele. Sørg for at bestille tid til din fitting, så vi kan give dig den nødvendige rådgivning og vejledning, som en fitting kræver. Læs mere om vores ”fitting koncept” her.

Golf Experten er Danmarks største golfkæde med 8 fysiske butikker rundt om i landet. Bestil allerede nu tid hos din nærmeste Golf Experten og få foretaget en professionel fitting.

Følg også med på webshoppen, hvor vi løbende har mange gode udsalgsvarer, som ikke altid er at finde i vores fysiske butikker. Er du interesseret i rådgivning om produkterne, så kontakt os gerne på [email protected] eller kontakt os på tlf.: 70 26 02 03.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på