SmellWell

Efter mange timer på golfbanen er det en kendt sag, at dine golfsko måske ikke altid dufter lige godt, når du tager dem af. Og endnu værre er det, hvis de stadig lugter skidt, når du skal have dem på igen.  

Men det har SmellWell fundet løsningen på.

SmellWell fjerner nemlig den grimme lugt fra golfskoene.

De genanvendelige SmellWell ’duft-godt-poser’ absorberer fugt og neutraliserer pH-balancen. Disse små poser er bl.a. fantastiske at have med på golfferien, hvor der spilles golf hver eneste dag. Læg en SmellWell i hver af dine golfsko, efter golfrunden, og stå op til friske golfsko næste morgen. 

Indholdet består af naturlige salte og absorberende stoffer (kinesisk bambuskul). Når fugten i golfskoene absorberes, reduceres bakteriernes mulighed for at udvikle sig og skabe den kedeligt lugt, som man ofte oplever i et par ’sure’ golfsko.

SmellWell poserne kan genbruges og holder i 3-4 måneder ved almindelig brug. Man kan nemt holde øje med, hvornår poserne ikke virker mere. For på det tidspunkt absorberer de ikke længere effektivt fugten fra skoene og spreder heller ikke længere den gode, friske duft i skoene.

Produktet er uden farlige kemikalier og er samtidig skånsomt mod miljøet.

SmellWell

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden
  1. SmellWell Original - duftfriskere til sko
    79,00 DKK

1 vare

Vis pr. side

Stigende orden
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på