Stuburt

Golf Experten er din førende ekspert og distributør af golfudstyr til fornuftige priser.

Vi har Danmarks største udvalg og forhandler mange forskellige mærker, herunder Stuburt. Vores sortiment fra Stuburt består af beklædning, primært til herrer.

Historien om Stuburt går tilbage til 1860, hvor Ralph Stubbs og Frederick Burt begyndte at fremstille sko. I mange år fremstillede Stuburt udelukkende sejlersko, sko til skøjteløb samt fodboldstøvler.   

I 1980 fik mærket imidlertid et gennembrud, da Tony Jacklin stillede op i en Pro Am i et par Stuburt golfsko.

I 2007 lancerede Stuburt sin Darren Clarke Classic Collection, og da Graeme McDowell i 2010 vandt US Open spillede han i et par Stuburt golfsko. Det samme gjorde i øvrigt Darren Clarke, da han året efter vandt The Open.   

I dag er Stuburt kendt for at fremstille kvalitets golfsko. De senere år er det britiske brand også begyndt at fremstille en tøjlinje.   

Stuburt er et naturligt valg for den prisbevidste golfer, som gerne vil have kvalitet til en fornuftig pris.

Golf Experten er ikke kun en webshop - vi har også 8 fysiske butikker fordelt ud over hele landet. Her kan du kigge ind og se vores udvalg, afhente bestilte produkter eller returnere varer, som du har fortrudt at du har købt.

Start med at shoppe i vores onlinebutik eller kig forbi en af de fysiske butikker. Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig, så du får købt det helt rigtige golfudstyr.

Stuburt

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden
  1. Stuburt Evolvet støvle - Dame
    899,00 DKK
  2. Stuburt Evolvet støvle
    899,00 DKK

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden
Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på