TaylorMade

TaylorMade er et af verdens største golfmærker. Her hos Golf Experten finder du et kæmpe udvalg af drivere, fairwaykøller, hybridkøller, jern, wedges og puttere. TaylorMade har slået deres navn fast ved at lave kvalitetsudstyr som er populært hos de professionelle på touren og for de glade amatører. Du finder også bolde, bags og caps. Hos Golf Experten finder du altid det nyeste udstyr fra TaylorMade. 


TaylorMade

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden

2 varer

Vis pr. side

Stigende orden

TaylorMade Golf Company blev stiftet tilbage i 1979. Første produkt på markedet var dengang en ’stål-driver’ som både lød og performede anderledes end datidens trækøller. Siden starten har TaylorMade etableret sig blandt de førende golfudstyrsproducenter med lancering af blandt andet TaylorMade drivere, fairwaykøller, hybridkøller, jern, wedge og puttere. Kun få udstyrsproducenter kan matche TaylorMade popularitet på udstyrsmarkedet. Det kan ses på spillerne som bruger TaylorMade, bl.a. Tiger Woods, Rory McIlroy, Dustin Johnson, Collin Morikawa, Maria Fassi, Charley Hull og Sung Hyun Park. 


TaylorMade køller

TaylorMade er kendt for deres køller og er ultrapopulær blandt amatører og de professionelle spillere på PGA og European tour. Mange af de største stjerner indenfor golfverden spiller med TaylorMade udstyr, og har hjulpet dem med at vinde mange sejre. Driverne, Fairway- og hybridkøllerne er kendt for at leverer top performance og hjælper alle spillere. Køllerne er designet til at skabe endnu mere fart og tilgivelse, så du får mere selvtillid på banen. Du får mange valgmuligheder, så du er sikker på at få en driver, fairwaykølle eller hybridkølle som passer perfekt til dig og dit sving. 

  

TaylorMade jern

Du kan få hele bag’en fyldt med udstyr fra TaylorMade. De laver topkvalitets puttere, wedges, jern og bold. TaylorMade har flere forskellige slags jern, så du som spiller kan finde det perfekt jernsæt til dit spil. Om du er en 0-5 handicap, spiller som gerne vil have et sæt blade jern, som gør du kan arbejde bolden som du har lyst eller du er en nybegynder som gerne vil have alt den hjælp du kan få, så har TaylorMade jernsættet til dig. Det findes noget til enhver smag og om du er til det hele klassisk look eller lidt mere moderne så finder du det hos TaylorMade på Golfexperten.dk

  

Puttere og wedges

TaylorMade spider putter er en af de mest populære putteren på touren og det er ikke uden grund. TaylorMade laver kvalitets puttere, som hjælper dig med at putte bedre og få et mere konsistens rul på bolden. Om du leder efter en blade, mid-mallet eller mallet putter kan du finde det hos TaylorMade og med mange forskellige udgaver, finder du den der passer perfekt til dit puttesving. TaylorMade wedges giver dig den fornødne spin og mulighed for at slå den tæt på pinden. Du kan få wedges i flere forskellige farver så de passer til din smag. TaylorMade var også en af de første med en Hi-Toe wedge, som har riller over hele slagfladen for endnu bedre greb på bolden. 

  

TaylorMade bolde

TaylorMade har efterhånden i en årrække produceret en af markedets bedste golfbolde. Mange pro’er spiller med TP5 og TP5x bolden, som i øjeblikket er TaylorMade’s topbold. Bolden med 5-lag er unik og giver både masser af længde fra tee og sublim føling på og omkring greens. Der er også lavet en PIX-udgave af TP5 og TP5x modellen. Den har et mønster, som hjælper når du skal putte med bolden. Det giver en naturlig alignmentstreg og gør det nemmer at sigte med bolden. Med bolde fra TaylorMade får du topkvalitet, som hjælper dig med at spille bedre. 

 

TaylorMade bags

TaylorMade laver ikke kun hardware produkter, du kan også købe bags. Leder du efter en bærebag eller vognbag, har de havd du søger. De tilbyder alt fra ultralette bærebags til bærebags som er vandtætte og kan klare alt slags vejr. Det samme gælder for vognbags, leder du efter en med masser af lommer, så du kan have alt med på banen, finder du det hos TaylorMade. Du finder det hele på Golfexperten.dk 

  

Blandt de bedste

Med udstyr og produkter fra TaylorMade er du sikker på, at du får kvalitet og produkter som kan hjælpe med at opløfte dit spil. Deres udstyr er designet til at hjælpe spillere endnu mere og derfor få en bedre oplevelse på banen. Udstyret er moderne og klassisk på samme tid, du er sikker på at produkterne ser helt fantastiske ud, om det så er jernsæt, putter eller køller. Du finder altid det nyeste fra TaylorMade her hos os fra Golf Experten. 


Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på