Callaway Chrome Soft

Varenr
151018001

Callaway Chrome Soft er en tredelt golfbold, der giver dig udslag som en tourspiller – også selv om du ikke rammer helt præcist. For på grund af den todelte Graphene Dual Soft Fast core har bolden mindre tendens til spin, ligesom kernens lave kompression giver maksimal kraftoverførsel fra køller eller lange jern og til bolden. Det giver dig retning og længde, dine medspillere vil misunde dig. Bestil Callaway Chrome Soft i dag, eller køb i din lokale GOLF Experten-butik.


  • Blød kerne med lav kompression giver større kraftoverførsel til bolden
  • Mere tilgivende overfor skæve slag, der ikke rammer præcist i center
  • Reducerer spin på udslag med køller og lange jern for bedre retning
  • Bolden giver masser af stopeffekt og større præcision med korte jern
  • Nemmere at få højde på, når du chipper eller pitcher ud af bunker
     
379,00 DKK
Lagerstatus: Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
  • Køb 2 til 249,50 DKK per styk og spar 34%
Callaway Chrome Soft er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Callaway Chrome Soft – din genvej til misundelsesværdige tee-slag

Med Callaway Chrome Soft kan du få rettet op på dit udslag fra tee-stedet med køller og lange jern. Samtidig er det slut med at skulle lede ude i roughen efter bolden. For med Chrome Soft får du både mere længde og bedre retningskontrol på bolden.

Det skyldes boldens lave kompression i den todelte bløde kerne, samt den forholdsvis bløde Urethane-skal med et ekstra aerodynamisk dimple-mønster.

Boldens konstruktion giver dig samtidig meget bedre kontrol over slag med korte jern, fordi bolden får mere spin på, hurtigere kommer i højden, og stopper næsten på stedet, når den lander. Perfekt, når du skal pitche bolden ind på greenen, eller chippe den ud af en irriterende bunker, som banedesigneren i sin visdom har placeret lige foran greenen.

Køb Callaway Chrome Soft hos GOLF Experten

Callaway Chrome Soft er den bløde lillebror til Callaway Chrome Soft X. Vil du have maksimal hjælp til dit spil fra Callaways dygtige udviklere, skal du holde dig til den version af Chrome Soft, som vi sælger her på siden.

Bestil den i dag – eller køb den, næste gang du kommer i din lokale GOLF Experten-butik.

Viser butikker tættest på