Callaway ERC Soft

Varenr
151019003

Callaway ERC Soft byder på masser af nytænkning og hjælp til golfspilleren med et middel til højt handicap. Bolden hører til den populære kategori af golfbolde med forholdsvis lav kompression og en blød skal og kerne. Det giver mere længde, større højde og bedre føling med bolden. Samtidig anvender Callaway ERC Soft det særlge Triple Track-mønster på skallen, der gør det nemmere at ramme bolden korrekt. Bestil den revolutionerende golfbold i dag og få forbedret dit handicap.


  • Todelt kerne med graphene-midte giver ekstra hastighed
  • Den bløde kerne giver samtidig ekstra og hurtigere højde
  • Kombinationen af blød kerne og skal giver lavere spin
  • Triple Track Technology gør det let at ramme bolden korrekt
  • 322 hexagonale dimples sikrer bedre retningsstabilitet
  • Boldens bedre føling gør det let at chippe, pitche og putte
244,30 DKK Normalpris 349,00 DKK
Lagerstatus: Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
Callaway ERC Soft er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Callaway ERC Soft – de tre striber er ikke bare en udsmykning

Den største forskel på Callaway ERC Soft og de andre bløde golfbolde med forholdsvis lav kompression, er de tre striber rundt om midten på golfbolden. De er ikke kun sat på bolden for at pynte.

Lige på midten af bolden finder du en bred, rød linje og på hver side af denne, er der en tyndere blå. Rammer du bolden inden for de to blå linjer, er du sikker på, at du har ramt den så perfekt, at du får udnyttet alle de fordele som den bløde skal og todelte kerne giver.

Samtidig kan du bruge de tre linjer, når du skal putte.

Hvorfor er der ERC i boldens navn?

ERC er initialerne på Callaways stifter, Ely Reeves Callaway. De bruges normalt kun på firmaets længeste køller og jern. Så hvordan kan det være, at de er havnet på en golfbold?

Svaret er naturligvis den ekstra længde, som boldens bløde opbygning giver dit slag. Så bestil din Callaway ERC Soft i dag her fra siden, eller køb den, næste gang du kommer fordi din nærmeste Golf-Eksperten butik.

Så kommer du hurtigt ned i handicap.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på