GPS-ure

GPS-ure er utrolig populære og nærmest en uundværlig del af golfudstyret blandt mange golfspillere. For mange føles det som at spille på hjemmebane uanset, hvilken bane der spilles. Golfuret hjælper med at måle afstande, og gør spilleren i stand til at træffe kvalificerede beslutninger, som i sidste ende kan være med til at sænke golf-handicappet.

Er du på udkig efter et sportsur til enten herrer eller damer eller et nyt GPS golfur, så se vores store udvalg af Garmin GPS golfure og håndholdte golf GPS’er i vores webshop. Vi har altid gode tilbud, og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning fra en af vores dygtige medarbejdere.  

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

11 varer

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Garmin Approach S60 - GPS Afstandsmåler
  2.199,00 DKK Normalpris 3.799,00 DKK
 2. Garmin - QuickFit 22 mm løs rem
  419,00 DKK
 3. Garmin_G12_1.png
  Speciel pris 1.099,00 DKK Normalpris 1.199,00 DKK
 4. Garmin Approach S42 - GPS Afstandsmåler
  2.349,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
 5. Garmin Approach S12 - GPS Golfur
  1.549,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 6. Garmin S10 - Løs rem
  219,00 DKK
 7. Garmin S40 - Løs rem
  249,00 DKK
 8. ApproachS62_HR_2000.19 kopi.jpg
  4.299,00 DKK Normalpris 4.599,00 DKK
 9. Garmin Approach G80 - GPS Afstandsmåler
  Speciel pris 3.999,00 DKK Normalpris 4.199,00 DKK
 10. Garmin Approach CT10 - 14 stk.
  Speciel pris 2.099,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
 11. Garmin Approach CT10 - 3 stk.
  Speciel pris 599,00 DKK Normalpris 699,00 DKK

11 varer

Vis pr. side

Faldende orden

Golf- og GPS-ure

Et godt sports- eller golfur har i dag et væld af forskellige funktioner, og uret kan udover noget så elementært som at vise dig tiden også hjælpe dig med at navigere sikkert rundt på golfbanen.

Under golfrunden får man automatisk opdateret informationer om det igangværende hul, og banelayout samt afstande til forhindringer opdateres således løbende.

Når man i dag køber et GPS-ur fås det som regel som standard med over 40.000 uploadede golfbaner fra både Danmark og rundt om i verden. Desuden er der altid mulighed for gratis at få opdateret uret med nye golfbaner og ændringer på eksisterende baner.

GPS-afstandsmålerne og golfurene fra Garmin er ganske simple at anvende men samtidig yderst effektive. Uret sørger selv for at vælge den aktuelle bane, og fra 1. tee og helt til slut vises typisk hele hulforløbet, ligesom afstandene til bunkers og andre hazarder også vises.

Uret måler længden af dine slag og byder desuden på avancerede funktioner med bl.a. layup forslag kort af bunkers og andre hazarder. Desuden fås urene med digitalt scorekort, der nemt kan overføres til eksempelvis en laptop.

Fremme ved greenområdet vil man på den højtopløselig skærm hurtigt få vist en afstand til for-, midt- eller bagkant af green.

De fleste golfspillere, der har prøvet at spille med et GPS-ur, oplever efterfølgende, at det næsten ikke er til at undvære. For GPS’en giver både et godt overblik og en tryghed. Layout oversigten over hele hulforløbet giver dig mulighed for at danne dig et hurtigt overblik og også se forhindringer, der måske ligger skjult bag nogle træer eller en bakke. Det sidste er en stor hjælp, når der spilles på nye baner.

Hos Golf Experten har vi et stort udvalg af de nyeste golfure med GPS. Urene er lavet, så de kan modstå al slags vejr. Ofte leveres de med en gummi eller silikonerem, og selve uret er vandtæt. De leveres med genopladeligt batteri og har typisk en batterilevetid på 12 timer på en opladning. 

Flere af topmodellerne kan også betegnes som livsstilsure, da de blandt de mange features også har skridttæller, oversigt over kalorieforbrænding og sågar funktioner der kan benyttes, hvis uret også bruges til løbe-, svømning- eller cykletræning.

Har du brug for yderligere information eller mangler du hjælp til at vælge det rigtige GPS golfur, så kan du altid kontakte os på mail eller telefon eller kigge forbi en af vores Golf Experten butikker, som du finder rundt om i hele landet.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på