Laserkikkert

For mange golfspillere handler det om, at en bedre golfrunde starter med anskaffelsen af en afstandsmåler. Afstandsmåleren, laserkikkerten, golfkikkerten eller rangefinderen, som den også kaldes, er nemlig med til at forbedre dit spil på banen.

Rangefinderen benyttes især af dygtige spillere, der ikke vil gå på kompromis, og hvor kun absolut det bedste er godt nok.

I Golf Expertens webshop samt i vores fysiske butikker fører vi et stort udvalg af funktionelle afstandsmålere.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

7 varer

Vis pr. side

Faldende orden
 1. MotoCaddy Pro 3000 Laser Rangefinder
  Speciel pris 1.999,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
 2. Bushnell Pro XE Afstandsmåler
  Speciel pris 4.399,00 DKK Normalpris 4.699,00 DKK
 3. 2-122.w610.h610.backdrop.png
  1.599,00 DKK Normalpris 1.799,00 DKK
 4. Garmin Z82_1.jpg
  Speciel pris 4.999,00 DKK Normalpris 5.399,00 DKK
 5. Bushnell Tour V5 Shift
  Speciel pris 3.399,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK
 6. Bushnell Tour V5
  Speciel pris 2.799,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
 7. Bushnell Tour V4 Hybrid
  Speciel pris 3.499,00 DKK Normalpris 3.699,00 DKK

7 varer

Vis pr. side

Faldende orden

De nyeste afstandsmålere på markedet, fra eksempelvis Garmin, er i dag meget nøjagtige og særdeles avancerede. Man har nemlig formået at samle alle de velkendte funktioner fra den traditionelle afstandsmåler og kombineret det med de smarte features, som findes i de nye GPS-ure og håndholdte GPS-enheder.

Med brugen af de nyeste rangefindere kommer man til at se spillet på en helt ny måde. Præcise målinger kan foretages på afstande helt op til 400-500 meter, og ved brug af GPS kan laserafstandsmåleren, ud over den velkendte billedstabiliserende flagfinder-funktion, også vise hulforløbet samt et green view, der bl.a. viser om pinden står i forkant, midt eller i bagkanten.

Samtidig kan laserkikkerten rettes mod træer, hazarder m.m. og vise den korrekte afstand. På de fleste afstandsmålere er der desuden indbygget et vibrationssignal der fortæller, hvornår sigtepunktet rammes.

Ved blinde slag hjælper GPS-funktionen i afstandsmåleren med at vise retningen mod center af greenen. Falder terrænet markant i niveau, så fratrækkes der automatisk nogle meter i længden, så man får valgt det rigtige golfjern til det næste slag.   

Med de nyeste afstandsmålere er alle de bedste funktioner fra både den traditionelle afstandsmåler og GPS-uret altså samlet i ét, og du behøver nu ikke at skulle vælge det ene frem for det andet.

En afstandsmåler er lovlig at bruge i turneringer, men man skal blot være opmærksom på, at der kan være funktioner, som skal slås fra. Eksempelvis den funktion, der kaldes for ’Slope with elements' og som tager højde for bl.a. højdeforskelle og temperaturer.

Hos Golf Experten fører vi nogle af de bedste og mest anmelderroste produkter på markedet, og her på siden finder du masser af gode tilbud på en kvalitets afstandsmåler fra enten Bushnell eller Nikon. Når du køber en laserafstandsmåler, så får du et produkt i et flot design og et produkt, der er kompakt, så det ligger godt i hånden. Med laserafstandsmåleren medfølger der også et vandtæt etui, der gør at den er beskyttet i al slags vejr.  

Husk at vi hos Golf Experten tilbyder delbetaling på alle produkter. Vælg selv månedsprisen, når du gennemfører dit køb.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på