Pris for fitting af jernsæt er kr. 500,- (der beregnes 45-60 min)

Pris for fitting af woods er kr. 300,- (der beregnes 30-45 min)

 Ved køb på dagen eller inden for én uge efter fittingen fratrækkes beløbet varens pris.

 

Custom Fitting

Alle golfspillere kender følelsen af at ramme den helt rigtigt, om det er med driveren eller en wedge. Så er det en fantastisk følelse. Det er derfor vi spiller golf! Vi vil så gerne opnå mange flere øjeblikke, hvor vi rammer den helt rigtigt.

Alle golfspillere er forskellige og vi har alle forskellige sving. Derfor passer standardudstyr ikke altid til dig. Det kan være rigtig fint til at starte med, men det kan også give en masse udfordringer, fordi det netop ikke er skræddersyet til dig og dit sving. Derfor er custom fitting vigtig! Det hjælper dig til at opnå dit potentiale, så du kan slå flere gode slag.

Der sker hele tiden en udvikling hos producenterne og udbuddet af køllemodeller, skaft og greb bliver hele tiden større. Alle disse elementer kan have en indflydelse på dit spil.  Om du har en slice fra tee du ikke kan komme af med, så kan en draw baseret driver hjælpe dig. Er din boldflugt for høj, kan graderne ændres og din boldflugt kan blive lavere. Det kan også være du er for høj til standardlængden på jern. Alt dette er muligt med en custom fitting.

Du har sikkert ofte hørt at custom fitting ikke er for begyndere. Det passer ikke. Alle kan have gavn af en custom fitting, så længe du har et nogenlunde ensartet sving. Alt udstyr i din bag skal passe til din krop, fysik og dit sving – og det er lige meget hvilket niveau og handicap.

Husk at være åben overfor alt. Du kan blive overrasket over hvilket mærke som er det bedste for dig, så åbenhed hjælper til et endnu bedre resultat. 

Custom fitting hos Golf Experten

Hvis du er interesseret i en custom fitting hos os, skal du ringe og bestille en tid. Så er du sikker på, at der er sat ordentlig tid af til at hjælpe dig. Når du har bestilt tid til custom fitting, vil vi gøre alt for at du går derfra med et jernsæt, driver eller wedge som passer perfekt til dig og dit sving. 

Det hele starter med at vi tager en snak med dig, hvor vi snakker om dit spil og hvad du gerne vil opnå. Det giver det et rigtigt godt grundlag for hvor vi skal starte.

Efter vi har snakket lidt sammen, begynder du at varme op – hvis ikke du har gjort det lidt inden vi er startet. Derefter kan du slå nogle slag med dit eget jern eller kølle (hvis du har dem med) for at give os tal som vi kan bruge til at lave en baseline. Så ved vi hvor du står på nuværende tidspunkt og vi kan tage udgangspunkt i de tal. 

Herefter begynder vi at prøve forskellige køller eller jern af. Vi kan starte med nogle forskellige brands, så du kan mærke en forskel. Vi kigger hele tiden på tallene og hvordan det du prøver, performer. Vi bruger TrackMan eller FlightScope til at måle dine sving. De måler bl.a. boldflugt, carry, spin, svinghastighed, boldhastighed, smashfactor, angle of attak, launch angle mm. Data som danner grundlag for valget af dit nye udstyr. Du skal selvfølgelig også synes det føles godt når du svinger og rammer bolden.

Efter vi har fundet et hoved, kan vi begynder at lege med stivheden af skaftet. Her kigger vi på din svinghastighed, da golfspillere med langsommere svinghastighed har brug for et blødere skaft, for at få en højere svinghastighed. Skaftet kan også have en betydning for spinnet på bolden. Det er rigtig vigtigt at få det rigtige skaft. Der er flere ting, vi også kan kigge på hvis det er nødvendigt. Det drejer sig om længden på skaftet, hvis du er højere eller lavere end hvad der passer til standardlængden på et skaft, kan vi få et der er længere eller kortere. Derudover kan gripstørrelsen også ændres, der er normalt 3 forskellige størrelser standard, medium og jumbo. Det bliver som oftest valgt ud fra størrelsen på din hånd.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her