Golf Expertens Fordelsklub

Vi har gemt dine kvitteringer
Er du medlem i Golf Expertens Fordelsklub behøver du ikke gemme dine kvitteringer – det gør vi for dig.

27 måneders reklamationsret
Du har naturligvis de lovmæssige 24 måneders reklamationsret hos Golf Experten, men som Fordelsklub-kunde har du yderligere 3 måneder. 

Fortrudt køb
Hvis du fortryder dit køb hos os, kan du inden for 14 dage levere varen tilbage i ubrudt emballage og få pengene retur. Har din vare byttemærke, kan du ombytte til andre produkter eller få udstedet et tilgodehavende bevis.

45 dages ombytningsret på jern & køller
Ved køb af jern og køller giver Golf Experten dig 45 dages fuld ombytningsret, som kan benyttes hvis produktet ikke lever op til forventninger. Bemærk dette gælder også efter at udstyret har været brugt, dog skal produktet stadig skal have en rimelig salgsværdi for Golf Experten ved returnering.
*Fordelen kan benyttes én gang pr. køb

14 dages ombytningsret på sko
Har du købt golfsko hos Golf Experten, ombytter vi inden for 14 dage hvis du er utilfreds med købet – også efter du har haft dem på ude på banen.
*Fordelen kan benyttes én gang pr. køb

Opgradering af begynder/startsæt
Køber du et start/begynder-sæt hos Golf Experten inkl. bag, og vælger du at opgradere indenfor 12 måneder efter købet, så modtager du en vurdering på jern + køller i startsættet i rabat. Du beholder putter og bag.

Prisgaranti
Vi giver prisgaranti hvis: 

Du finder en billigere pris på et identisk produkt* i en anden dansk fysisk golf-detailbutik**. Dette gælder ikke ved køtilbud og dags/uge/måneds-kampagner med begrænsede mængder. Bemærk; varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten. 
Prisgaranti gælder IKKE på elektronik (GPS-ure, range finders m.fl.)
**Fysisk butik er en butik med alm. butiksåbningstider - dvs. f.eks. alle ugens hverdage.

Prissikkerhed
Ser du inden for 30 dage efter køb en lagervare* annonceret til lavere pris, så refunderer vi prisforskellen. Dette gælder dog ikke i forhold til vores egne og konkurrenters køtilbud og dags/uge/måneds-kampagner med begrænsede mængder. Bemærk; varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten**.
Gælder IKKE på elektronik (GPS-ure, range finders m.fl.)
**Konkurrent = Dansk fysisk golf-detailbutik med alm. butiksåbningstider - dvs. f.eks. alle ugens hverdage.

Optjen bonus på dit køb
Alle* som handler i Golf Expertens butikker eller på golfexperten.dk optjener bonus på købet. Samlede køb for mere end kr. 1.000,- foretaget i perioden 1. november til 30. september, får en bonus som kan benyttes som rabat på køb i hele oktober måned**

For køb over kr. 1.000,- = 3 %. For køb over kr. 3.000,- kr. = 4 %. For køb over kr. 5.000,- = 5 %. 
*Gælder kunder som handler privat - ikke B2B-salg
**Bemærk; bonus kan kun benyttes i oktober måned og kan IKKE benyttes på køb af gavekort. Der gives ikke penge retur for produkter købt med bonus. 

Invitationer & kommunikation
Som medlem af Fordelsklubben modtager du 4-5 kataloger pr. år – direkte sendt hjem til din postkasse. Du modtager også invitationer til special events samt månedlige nyhedsbreve.

Betingelser: Vi vil gerne give en god og personlig service, og derfor inviteres alle til at blive medlem af vores Fordelsklub. Eneste betingelse er at du giver os tilladelse og samtykke til at opbevare oplysninger om dig. Mailadresse, mobilnummer og fysisk adresse er en betingelse for at Golf Experten kan overholde lovord og fordele. Dine oplysninger behandles fortrolig og bliver ikke delt med 3. part.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her