Golfbags

Find din nye golfbag i vores store udvalg

Uanset om du foretrækker at gå med en bærebag, trække en trolley efter dig eller køre i en buggy, så har vi hos Golf Experten et stort udvalg af golfbags og golftasker.

Der er altid masser af gode tilbud på golfbags og et stort udvalg af forskellige modeller og designs at vælge mellem. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. 

Vi fører både billige golfbags til den prisbevidste kunde, men også lækre kvalitetsbags med masser af fede features til dig, som vil ofre lidt ekstra.

Hos Golf Experten har vi golfbags på lager fra alle de førende brands, herunder Titleist, Bennington, Bagboy, Callaway, Ping, Big Max, Sun Mountain, TaylorMade og Benross.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 82

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Sun Mountain H2NO Lite Vognbag
  2.999,00 DKK
 2. Sun Mountain H2NO 14-Way Lite Bærebag
  2.999,00 DKK
 3. Sun Mountain H2NO Litespeed bærebag
  2.799,00 DKK
 4. Sun Mountain H2NO Staff Vognbag
  3.299,00 DKK
 5. Sun Mountain CX1 vognbag
  2.099,00 DKK
 6. Big Max Aqua Silencio 3 vognbag
  2.599,00 DKK
 7. TaylorMade Flextech bærebag
  1.799,00 DKK
 8. JuCad Aquastop waterproof vognbag
  2.669,00 DKK
 9. Callaway Hyper DryC bærebag
  1.899,00 DKK
 10. MotoCaddy Hydroflex bærebag
  1.999,00 DKK
 11. MotoCaddy Protekta vognbag
  2.499,00 DKK
 12. Bagboy Chiller cartbag
  1.599,00 DKK
 13. Cleveland Friday vognbag
  1.399,00 DKK
 14. Bagboy Storm bærebag
  1.799,00 DKK Normalpris 1.899,00 DKK
 15. Callaway Hyperlite Zero bærebag
  1.599,00 DKK
 16. MacGregor 7-Series WR bærebag
  1.199,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK

Varer 1-16 af 82

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Valg af golfbag eller golftaske

Når du skal have en ny golfbag, så skal du først og fremmest tage stilling til om du ønsker en bærebag eller en vognbag eller cartbags, som de også bliver kaldt. Endelig så findes der også golfbags, der både kan bruges som bærebag og samtidig også kan benyttes på en golfvogn. Vælger du en af disse hybrid-modeller, så behøver du ikke at skulle ud og investere i mere end en golfbag.

Bærebag’en eller standbag’en synes mange har den fordel, at den giver frihed på golfbanen. Golfbag’en bæres rundt og har to ’folde-ud ben’, som automatisk slås ud, når bag’en sættes på græsset.

Mange vælger en let bærebags, hvis de rejser meget og har så måske også en lidt større vognbag, med flere rum og plads til både en varm trøje og et regnsæt, når de spiller golf herhjemme i Danmark.

Vælger man en bærebag vil der typisk være fokus på, at den ikke må veje mere end allerhøjst nødvendigt. Her fører Golf Experten nogle af markedets bedste letvægtsbags fra Sun Mountain.

En god bærebag vejer mellem 2 og 3 kg, og opfylder dermed de fleste golfspilleres krav om at have en golfbag med en absolut minimumvægt.

Det er vigtigt for komfortens skyld at vælge en model med dobbelt bæresele, så den bæres ligesom en rygsæk. En bærebag kan sagtens have ruminddeling til samtlige 14 jern og golfkøller og indeholder tilmed masser af lommer til opbevaring af ekstra golfbolde, tees, tøj, mad og drikkelse. Som oftest vil der endda være en lille separat, foret lomme til ur, pung og andre værdigenstande.

Mange golfbags, det gælder både bærebags og vognbags, har også et særligt kølerum, så drikkedunk og evt. mad holder sig koldt under hele runden.

Især hvis man vælger at købe en bærebag kan det være smart at vælge en model, som er vandtæt. En vandtæt golfbag er lidt dyrere end en golfbag, der kun er vandafvisende, men så har den til gengæld også en særlig vandafvisende membran, mens både lynlåse er vandtætte og alle syninger svejset, så der ikke kan trænge vand ind. Vælger man en vandtæt golfbag, så undgår man at skulle købe et regncover til at beskytte bag’en mod indtrængen af vand

En vognbag er noget større end bærebagen og vejer typisk mellem 3 og 4 kilo. Mange vognbags fås i dag med en 14 rums inddeling, så det er let at holde styr på alle jern og køller. Eller også er de udstyret med et organizor system i toppen af bag’en, som gør at hver kølle har sit eget adskilte rum.

Vognbag’en fås også med en masse lommer til al ekstraudstyret; tøj, mad, bolde, tees osv. Endelig så findes der på en vognbag ofte ekstra udvendige features. Det kan være en særlig lomme til paraplyen eller en holder til putteren, så den er let at få fat i. 

Alle golfbags kan købes i vores webshop, men er du i tvivl om, hvilken golfbag du skal vælge, så kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se et stort udvalg af forskellige mærker og modeller og få råd og vejledning til, hvilken golfbag, der passer til dig.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på