Rejsecovers

Find dit nye rejsecover i vores store udvalg

Skal du på rejse og ud og flyve er det vigtigt, at golfudstyret er godt beskyttet, så det ikke tager skade.

Derfor er det smart at købe et rejsecover, som beskytter golfbag’en under flyrejsen, og det rigtige rejsecover til din golfbag er derfor også din garanti for en god start på golfferien.

Et godt foret rejsecover eller travel cover beskytter dit golfudstyr mod slag og stød på flyrejsen.

Læs mere under produkterne...

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

4 varer

Vis pr. side

Faldende orden
  1. Bagboy T-650 Rejsecover
    699,00 DKK
  2. BagBoy T-750 Rejsecover
    799,00 DKK
  3. BagBoy Backbone
    249,00 DKK

4 varer

Vis pr. side

Faldende orden

De fleste større brands laver rejsecovers og golfrejsebags, og hos Golf Experten finder du både billige rejsecovers og mere eksklusive rejsecovers med lav vægt og høj kvalitet fra bl.a. Bagboy.

De fleste rejsecovers til golfbags er produceret i et kraftigt, slidstærkt nylon-materiale med både polstringer og stærke lynlåse. Vi anbefaler, at man altid vælger et rejsecover med gode, solide in-line hjul, der sørger for et behageligt rul. Det gør det samtidig lettere at transportere, når man også medbringer en kuffert.

Mange rejsecovers har tillige en hård plastbund, som beskytter bunden af golfbag’en. Et rejsecover kan typisk rumme en golfbag i normal størrelse samt lidt ekstra udstyr. Indvendig findes der som regel et par lommer til opbevaring af eksempelvis sko og golfbolde.  

Ekstra beskyttelse af dit golfudstyr

Den hyppigst forekommende skade, der sker på golfudstyr, når man er ude at rejse er, at den længste kølle i bag’en (driveren) får et stød og knækker.

For at undgå dette fås nogle rejsecovers med en særlig hård top for maksimal beskyttelse af dine golfkøller. Men i de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at købe en såkaldt backbone eller ’Master strong Arm’, der beskytter køllerne i dit rejsecover, når du er på farten med dit golfudstyr.

Den teleskopiske aluminium stabilisator sættes ned i golfbag’en og indstilles til en højde lige over hovedet på driveren. Dermed sørger den omvendte tallerken for, at tage imod stød og slag, så dine køller er beskyttet og ikke knækker.

Alle rejsecovers kan købes i vores webshop, men er du i tvivl om, hvilket cover, som du skal vælge, så kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se et stort udvalg af forskellige mærker og modeller. Vores personale er altid klar med råd og vejledning, så du finder lige nøjagtig det rejsecover, der passer bedst til dig og din golfbag.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på