Golfbolde

Golfbolde - Se vores mange brands

Skal du bruge billige golfbolde eller er du på udkig efter et specielt mærke golfbolde, så kan du her på siden finde et stort udvalg af nogle af de bedste golfbolde på markedet. Hos Golf Experten leverer vi golfbolde til konkurrencedygtige priser og er altid parat til at vejlede dig, så du får købt de rigtige golfbolde.

Uanset hvilket mærke du foretrækker at spille med, så finder du det i vores webshop og i vores butikker. Se vores store udvalg af golfbolde fra bl.a. Titleist, Callaway, Srixon, TaylorMade og Bridgestone. Vi sælger også både brugte golfbolde (søbolde) og farvede vinterbolde, og vi har golfbolde, der passer til alle handicapgrupper såvel til damer som til herrer.  

4 for 3: Køb flere & spar mere! Du opnår altid rabat ved køb af mere end 1 dusin bolde. Hvad enten du benytter dig af 4 for 3 eller du køber bolde der har rabat v. 2 dusin. 

OBS: en kasse bolde er som udgangspunkt et dusin - dvs. 12 styk. medmindre andet er anført.


Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 56

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Masters Prisma New Fluoro
  149,00 DKK
 2. Callaway Chrome Soft - 2 Dusin
  Speciel pris 599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 3. TaylorMade TP5 - 4 pakke - Hvid
  1.257,00 DKK Normalpris 1.679,00 DKK
 4. Masters Prisma Titanium
  129,00 DKK
 5. Callaway Supersoft MAX
  239,00 DKK
 6. Srixon AD333 Supersleeve - 24 stk.
  Speciel pris 369,00 DKK Normalpris 459,00 DKK
 7. Srixon Z-Star
  399,00 DKK
 8. TaylorMade TP5x
  419,00 DKK
 9. TaylorMade TP5
  419,00 DKK
 10. Titleist Pro V1
  419,00 DKK

Varer 1-16 af 56

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Vælg den rigtige golfbold

Uanset om du svinger køllen med høj og lav hastighed, så har vi nogle golfbolde på hylden, som passer til dig. Blandt de professionelle golfspillere er topboldene fra TaylorMade, TP5 samt Titleist Pro V1-bolden to af de mest benyttede golfbolde.

Boldene er også de foretrukne blandt de bedste amatørspillere. Boldene er opbygget af flere komponenter, der tilsammen giver ekstra længde og mindre spin ved udslag med køller og lange jern. Samtidig føles skallen blød, og rundt omkring greens opnås der bedre kontrol og større stopeffekt ved slag med de korte jern.

Topboldene fra Titleist, Callaway og TaylorMade henvender sig til de dygtigste spillere, men spiller man i handicap 38 eller er nybegynder, så er der ingen grund til at ofre så mange penge på golfbolde. Sandsynligheden for, at man slår dem væk eller ikke får det optimale ud af de dyre bolde er for stor.

Derfor anbefaler vi hellere, at man vælger en lidt billigere golfbold, men som til gengæld er tilgivende og ikke skruer al for meget.

Nedenfor får du lidt hjælp til, hvordan du kan få valgt den golfbold, som passer bedste til dit niveau.

Hvordan er en golfbold opbygget?

En golfbold er opbygget af flere lag. I visse tilfælde helt op til 5 lag. Nogle bolde er designet til at flyve længere. Andre til at spinne mere. Som oftest har de knap så dyre bolde ikke indbygget begge dele, men ser man på topboldene, som nævnt ovenfor, så er det de bolde, fra Titleist, Callaway og TaylorMade, som kommer tættest på både at give distance fra tee og feeling rundt omkring greens.   

Bolde som kun består af et kun lag er de billigste og dem med mindst feeling. To-lags bolden, eksempelvis Titleist Velocity er almindelig brugt blandt mange golfspillere. En hård kerne af gummi er med til at give længde, men knap så meget kontrol. Bolde af denne type kaldes også for ’Distance’ bolde, fordi de har en konstruktion, som gør at de kan flyve langt.  

Køber man en bold med tre lag, så stiger prisen en smule, men til gengæld så får man en golfbold med en blød skal og et ekstra gummilag, som giver mere kontrol og feeling.

Spillerens svinghastighed har indflydelse på, hvilken golfbold man skal vælge. Men valg af golfbold afhænger også af, hvor meget feeling man gerne vil have rundt omkring greens. Feeling i den sammenhæng betyder bl.a., hvor let det er at få bolden til at stoppe på et slag ind til green fra eksempelvis 80 meter. Her vil man gerne have bolden til at stoppe hurtigt og ikke rulle 15 meter hen over greenen.  

Generelt kan man sige, at jo flere lag en golfbold består af, jo bedre er den og jo mere feeling får man. For lavhandicap-spillere er længden som regel ikke noget problem, og derfor foretrækker disse spillere bolde, som giver maksimal kontrol, og som spinner og stopper hurtigt på green. Her taler vi igen om topboldene fra eksempelvis Titleist, Callaway og TaylorMade.

Golfbolde bliver i dag udviklet i laboratorier, og de bedste bolde, som eksempelvis TaylorMade TP5, er opbygget af hele fem forskellige lag. Hvert lag har en funktion, og den avancerede konstruktion med en blød lav-kompressions midterkerne reducerer boldens spin og giver maksimal distance. Energien fra selve slaget overføres fra lag til lag, og det yderste lag sikrer den maksimale kontrol, der hvor det for alvor gælder, nemlig omkring greenen.    

Vi tilbyder også særlige golfbolde til damer. Disse bolde har en ultra blød kerne, som gør at spillere selv med lav svinghastighed er i stand til at komprimere bolden og dermed opnå øget længde. De bedste bolde på markedet til damer er fra Bridgestone, Srixon, TaylorMade, Callaway og Titleist.

Se vores store udvalg af golfbolde her på siden. Du kan også komme ind i en af vores butikker, hvor du har mulighed for at teste nyt golfudstyr. Her vil vi kunne måle dit sving og hjælpe dig med at finde lige præcis den bold, som du får størst mulig glæde af.

Vores kyndige personale kan også ud fra en snak omkring, hvor langt du normalt slår, hvad dit handicap er og hvordan du normalt kommer fra tee til green komme med et kvalificeret bud på hvilken golfbold, som du bør købe.  

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på