Golftilbehør

Vi har et stort udvalg i golf tilbehør

Se vores store udvalg af golf tilbehør til super gode priser. Golftilbehør er mange ting. Hos Golf Experten finder du alt lige fra speciel tusch og tilbehør til at mærke bolden op med puttelinje (ball marker) til grips, paraplyer, håndklæder, tees, headcovers, pitchfork, fiskestænger, boldrør (boldopsamler) til bevaring og opsamling af træningsbolde, vintermåtter og forskellige former udstyr til træningsbrug.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 197

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Masters Airflow XP Bolde 6 stk
  39,00 DKK
 2. Pro-Tekt Blade putter headcover
  24,50 DKK Normalpris 49,00 DKK
 3. Abacus Berwick purse
  118,30 DKK Normalpris 169,00 DKK
 4. Röhnisch Glas Vandflaske
  174,30 DKK Normalpris 249,00 DKK

Varer 1-16 af 197

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Vi har golftilbehør fra blandt andet Bagboy, Galvin Green, SuperStroke og TaylorMade, og leder du eksempelvis efter nye tees, så har vi i vores webshop inddelt de forskellige tees i kategorier, så du nemt kan finde dem, der passer til dig. Se det store udvalg og bestil online. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

 

Golf grips

Blandt vores mest populære produkter finder du golf grips fra både SuperStroke og Golf Pride. Vi fører både dame golf grips, herre golf grips samt golf grips til juniorer. Og du finder grips både til jern og puttere.

Alle sammen er golf grips i højeste kvalitet, som sikrer golfspilleren fuld kontrol over golfkøllen i al slags vejr.

I vores sortiment kan du bl.a. vælge mellem flere varianter af grips fra Superstroke. Superstroke producerer primært gribs til puttere i forskellige tykkelser, og det amerikanske brand har opnået så stor anerkendelse at mange professionelle spillere, både på PGA Tour og European Tour, har valgt Superstroke, som deres foretrukne mærke.

Superstroke er kendetegnet ved en fantasiske kvalitet, som bl.a. betyder, at grip'ene har samme tykkelse hele vejen ned. På den måde får man det bedste greb om putteren uanset, hvor man holder henne på grippet.

Til jern og køller foretrækker mange golfspillere at bruge de innovative grip fra Golf Pride. Disse grips – også kaldet for performance grip - er fremstillet af en blanding af gummi og snore for at give den bedste fornemmelse. Toppen af grippet har en ru overflade, der sikrer et solidt greb i al slags vejr, mens den nederste del er lavet af blødt gummi, som giver den optimale kontrol og feeling.

Endelig fører vi også golf grips fra Lamkin, der har fremstillet golf grips siden 1925 og i dag blandt andet bruges af US Open vinderen fra 2013, englænderen Justin Rose. 

Træningsudstyr

Vinteren er ikke ensbetydende med, at dine evner som golfspiller behøver blive forringet. I hvert fald ikke, når det gælder din chippe- og puttetræning. I vores webshop finder du flere forskellige puttemåtter. Et produkt, som er en bestseller blandt mange golfspillere, der vil vedligeholde puttetræningen hen over vinteren.

Puttemåtten giver dig mulighed for at træne din svingbane og længdekontrol, og mange puttemåtter kan sættes op, så der kan puttes med eller uden fald.

Desuden finder du i vores webshop også flere udgaver af et pop up chippenet, som du kan træne med hjemme i haven eller inde i stuen ved brug af plasticbolde og en slagmåtte.

Rejsecovers

Blandt vores golftilbehør finder du også et bredt udvalg af rejsecovers, som beskytter golfbag’en inkl. golfudstyr under flyrejsen.

De fleste kendte brands laver i dag rejsecovers og golfrejsebags, og i Golf Expertens sortiment kan du både vælge mellem billige kvalitets rejsecovers og mere eksklusive rejsecovers fra bl.a. Bagboy.

Rejsecovers til golfbags er i dag fremstillet i kraftige, slidstærke nylon-materialer med både polstringer og stærke lynlåse. Man bør så vidt muligt vælge et rejsecover med gode, solide in-line hjul, der sørger for nem og behagelig transport i lufthavnen.

Vores rejsecovers kan typisk rumme en golfbag i normal størrelse samt lidt ekstra udstyr. I de fleste modeller findes der indvendigt et par lommer til opbevaring af eksempelvis sko og golfbolde.  

Alle rejsecovers kan købes i vores webshop, men vil du have hjælp og vejledning til, hvilket cover, som du skal vælge, så besøg en af vores butikker, hvor du kan se et stort udvalg af forskellige rejsecovers. Vores personale er altid klar med råd og vejledning, så du finder lige nøjagtig det rejsecover, der passer bedst til dig og din golfbag.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på