Grips

Se vores store udvalg af golf grips

Grippet på dine golfjern og køller er den eneste reelle kontakt, som du har med dit udstyr i selve slag-øjeblikket. Derfor er det også vigtigt, at dine grips ikke er slidte og glatte, men derimod enten er nye eller vedligeholdt på en måde, så handsken klæber til grippet og giver dig et solidt greb om golfkøllerne.   

Blandt vores mest populære produkter finder du golf grips fra både SuperStroke, Golf Pride og Lamkin. Det er vigtigt, at man har den rigtige tykkelse grip på sine køller og jern, og derfor fører vi forskellige tykkelser af grips, både undersize, standard, midsize samt oversize grips.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

5 varer

Vis pr. side

Faldende orden

5 varer

Vis pr. side

Faldende orden

Vi har selvfølgelig også både dame golf grips, herre golf grips samt golf grips til juniorer. Desuden har vi specielle grips både til jern og puttere. Alle sammen er det golf grips i højeste kvalitet, som sikrer golfspilleren fuld kontrol over golfkøllen i al slags vejr.

Se det store udvalg af golf grips og bestil online her. Vi tilbyder altid den bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Puttegrips fra Superstroke

I vores sortiment af grips kan du mellem flere varianter fra det populære mærke Superstroke, som primært producerer grips i forskellige tykkelser til puttere.

Superstroke har de senere år vundet indpas på det danske marked og er særdeles populær blandt mange almindelige golfspillere. SuperStroke er samtidig et af de mest benyttede jumbo putter grips blandt de professionelle spillere på de forskellige tours.

Forklaringen er ganske enkelt, at mange spillere føler, at de opnår en bedre kontrol. Samtidig bliver grippet ikke glat, hvis det regner og grippet bliver vådt.

Golf Pride grips til køller og jern

Nye golf grips giver dig et bedre greb om køllen, og gør at du kan slå længere. Er dine golf grips derimod slidte vil de glide i dine hænder, og du mister kontrollen med dine slag. For de fleste er det nok at skifte grips hvert andet eller tredje år, men spiller man meget, så kan udskiftning af grips en gang om året været en nødvendigt.

Til jern og køller foretrækker mange golfspillere de innovative grip fra Golf Pride. Disse grips er fremstillet af en blanding af gummi og snore som sikrer, at golfspilleren får den bedste fornemmelse, når der holdes fast om køllen. Overfladen i toppen af grippet er ru. Det gør, at man får et godt greb om køllen i al slags vejr, mens den nederste del er lavet af et blødt gummimateriale, som giver den optimale kontrol og feeling.

Endelig fører vi også golf grips fra Lamkin, der har fremstillet golf grips siden 1925. Blandt de mest prominente tourspillere, som i dag bruger golf grips fra Lamkin er US Open vinderen fra 2013, englænderen Justin Rose. 

Kig forbi en af vores butikker og få vejledning til at vælge den rigtige tykkelse grips, som passer til dig.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på