Headcovers

Golf headcovers - se vores spændende udvalg og køb online

I Golf Expertens webshop finder du headcovers både til driver, køller, jern og putter. Vi har headcovers både til blade og mallet puttere.

Vores headcovers fås til rigtig gode priser og i stærke materialer af høj kvalitet, så de holder i længden. Vi har både flotte headcovers og sjove headcovers i et smart design.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 26

Side

Vis pr. side

Faldende orden
  1. Callaway Vintage Fairway Headcover
    179,00 DKK
  2. Callaway Vintage Hybrid Headcover
    169,00 DKK
  3. Callaway Vintage Driver Headcover
    219,00 DKK

Varer 1-16 af 26

Side

Vis pr. side

Faldende orden

De fleste bruger headcovers til køller og putter for at beskytte køllehovedet og slagfladen. Men du kan også passe ekstra godt på dine golfjern ved at køb et sæt headcovers, som er produceret i et stærkt og smidigt neoprenmateriale og som passer perfekt til hver enkelt jern.

Headcovers er dog ikke kun til beskyttelse af dit golfudstyr. Det er også en måde at signalere, hvem du er som menneske og golfspiller. Vil du give din golfbag et personligt præg og fortælle omverdenen, at du ikke er som alle andre golfspillere, så kan du også vælge et af de smarte headcovers fra Daphne. De fås i mange forskellige sjove designs.

Og det er ikke kun amatørspillere, som synes, at det er sjovt at ’udklæde’ golfbag’en. Det gør også de professionelle verdensstjerner. ’Bringing a smile to the game of golf’, siger man i USA, og ifølge Daphne bruges deres headcovers af mere end 200 professionelle golfspillere på både PGA og LPGA Tour. Blandt disse spillere er selvfølgelig Tiger Woods med det velkendte Tiger-hoved, som beskyttelsen af driveren.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på