Golftøj

Se vores store udvalg af beklædning til golfspillere

Golf er en sport, hvor du skal bevæge kroppen, have et godt greb på golfkøllen og kunne modstå vind og vejr. Udvalget byder på alt fra vindjakker til sokker, polo t-shirts, bukser, shorts og handsker.

Hvis du leder efter golftøj til herrer, damer og junioerer, finder du også mange modeller og moderigtige mærker som f.eks. Abacus, Daily Sports, Galvin Green, Puma, Under Amour, Röhnisch, Nike, J. Lindeberg

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 672

Side

Vis pr. side

Stigende orden
 1. Röhnsch Pompom Beanie hue
  249,00 DKK
 2. Under Armour Midlayer 1/4 Zip midlayer
  399,00 DKK
 3. Zoom Sun Style handske - Dame
  149,00 DKK
 4. Titleist Tour Performance Mesh cap
  239,00 DKK
 5. Titleist Tour Elite cap
  239,00 DKK
 6. Titleist Tour Performance Visor
  179,00 DKK
 7. Titleist Pom Pom Beanie hue
  199,00 DKK
 8. Röhnisch Comfort Stretch Bukser
  559,30 DKK Normalpris 799,00 DKK
 9. Röhnisch Kia Skort
  299,50 DKK Normalpris 599,00 DKK
 10. Röhnisch functional pants
  699,30 DKK Normalpris 999,00 DKK
 11. Röhnisch Sokker 2-pak
  149,00 DKK
 12. Cobra Reversible beanie
  229,00 DKK
 13. Puma Circle Patch Beanie
  249,00 DKK
 14. Ping Tour Classic cap
  249,00 DKK
 15. Nike Dri-FIT Victory HZ Pullover
  499,00 DKK

Varer 1-16 af 672

Side

Vis pr. side

Stigende orden

De fleste golfmærker er i dag kendt for at fremstille elegant og stilfuldt golftøj i moderigtige farver og kvaliteter. Elegant golfmode til al slags vejr.

Men golftøj handler ikke kun om at det skal være billigt og om hvordan man ser ud. Golftøj skal i dag være funktionelt og praktisk at anvende. Det er et krav, at der er bevægelsesfrihed, og man skal kunne føle sig komfortabel og dermed kunne koncentrere sig om spillet på banen. Heldigvis forstår producenterne at kombinere materialer, design og avancerede teknologier, som alt sammen lever op til de højeste kvalitetskrav.  

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af funktionelt golftøj, der passer til alle vejrforhold, uanset om der er tale om varme danske sommerdage eller regnfulde, vindblæste dage, hvor en varm pullover og et 100 pct. vandtæt regnsæt er forudsætningen for en god dag på golfbanen.   

I vores sektion ’Forår og Sommer’ finder du bl.a. et stor udvalg af bl.a. tynde vindtætte jakker og polo-shirts. De fleste polo’er er i dag lavet af syntetiske materialer og ved at bruge ’Extra-Dry-teknologien’, er der sørget for, at det føles behageligt at være på golfbanen, selv på varme sommerdage. Under kategorien ’Regn og Vind’  tilbyder vi et bredt udvalg af bl.a. regntøj (jakker og bukser) og windbreakere, som gør, at det er nemt at holde sig tør og varm selvom, der skulle komme en regnbyge. 

Køb online i vores webshop. Det er nemt og hurtigt, og vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, hvis varen er på lager. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev eller Hørsholm, hvor vi står klar med råd og vejledning, når du skal købe nyt golftøj.

Hold øje med vores webshop og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi har løbende gode tilbud og udsalg på masser af lækkert golftøj.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på