Golftøj

Se vores store udvalg af beklædning til golfspillere

Golf er en sport, hvor du skal bevæge kroppen, have et godt greb på golfkøllen og kunne modstå vind og vejr. Udvalget byder på alt fra vindjakker til sokker, polo t-shirts, bukser, shorts og handsker.

Hvis du leder efter golftøj til herrer, damer og junioerer, finder du også mange modeller og moderigtige mærker som f.eks. Abacus, Daily Sports, Galvin Green, Puma, Under Amour, Röhnisch, Nike, J. Lindeberg

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 56

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Puma Utility buks - Dame
  699,00 DKK
 2. Puma 101 buks
  649,00 DKK
 3. Puma Jackpot Utility buks
  699,00 DKK
 4. Puma Baselayer
  279,00 DKK
 5. Puma Baselayer - Dame
  279,00 DKK
 6. Puma Removable Pom hue - Dame
  219,00 DKK
 7. Puma Cloudspun langærmet polo - Dame
  499,00 DKK
 8. Puma Cloudspun WRMLBL jakke - Dame
  1.299,00 DKK
 9. Puma Cloudspun Full zip - Dame
  649,00 DKK
 10. Puma Cloudspun WRMLBL Vest - Dame
  949,00 DKK
 11. Puma Cloudspun Monarch Polo
  429,00 DKK
 12. Puma MATTR Snack Shack Polo
  499,00 DKK
 13. Puma Cloudspun WRMLBL Jakke
  1.299,00 DKK
 14. Puma Cloudspun WRMLBL Vest
  949,00 DKK
 15. Puma Removable Pom hue
  219,00 DKK
 16. Puma Snack Shack P 110 cap
  249,00 DKK

Varer 1-16 af 56

Side

Vis pr. side

Faldende orden

De fleste golfmærker er i dag kendt for at fremstille elegant og stilfuldt golftøj i moderigtige farver og kvaliteter. Elegant golfmode til al slags vejr.

Men golftøj handler ikke kun om at det skal være billigt og om hvordan man ser ud. Golftøj skal i dag være funktionelt og praktisk at anvende. Det er et krav, at der er bevægelsesfrihed, og man skal kunne føle sig komfortabel og dermed kunne koncentrere sig om spillet på banen. Heldigvis forstår producenterne at kombinere materialer, design og avancerede teknologier, som alt sammen lever op til de højeste kvalitetskrav.  

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af funktionelt golftøj, der passer til alle vejrforhold, uanset om der er tale om varme danske sommerdage eller regnfulde, vindblæste dage, hvor en varm pullover og et 100 pct. vandtæt regnsæt er forudsætningen for en god dag på golfbanen.   

I vores sektion ’Forår og Sommer’ finder du bl.a. et stor udvalg af bl.a. tynde vindtætte jakker og polo-shirts. De fleste polo’er er i dag lavet af syntetiske materialer og ved at bruge ’Extra-Dry-teknologien’, er der sørget for, at det føles behageligt at være på golfbanen, selv på varme sommerdage. Under kategorien ’Regn og Vind’  tilbyder vi et bredt udvalg af bl.a. regntøj (jakker og bukser) og windbreakere, som gør, at det er nemt at holde sig tør og varm selvom, der skulle komme en regnbyge. 

Køb online i vores webshop. Det er nemt og hurtigt, og vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, hvis varen er på lager. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev eller Hørsholm, hvor vi står klar med råd og vejledning, når du skal købe nyt golftøj.

Hold øje med vores webshop og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi har løbende gode tilbud og udsalg på masser af lækkert golftøj.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på