Golftøj

Se vores store udvalg af beklædning til golfspillere

Golf er en sport, hvor du skal bevæge kroppen, have et godt greb på golfkøllen og kunne modstå vind og vejr. Udvalget byder på alt fra vindjakker til sokker, polo t-shirts, bukser, shorts og handsker.

Hvis du leder efter golftøj til herrer, damer og junioerer, finder du også mange modeller og moderigtige mærker som f.eks. Abacus, Daily Sports, Galvin Green, Puma, Under Amour, Röhnisch, Nike, J. Lindeberg

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 60

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Röhnisch High Collar Top - Dame
  279,30 DKK Normalpris 399,00 DKK
 2. Röhnisch Kort Sport sok 2-pak
  119,00 DKK
 3. Röhnisch Brooke midlayer - Dame
  699,00 DKK
 4. Röhnisch Amy fleece midlayer - Dame
  499,00 DKK
 5. Röhnisch Thermo base tights - Dame
  599,00 DKK
 6. Röhnisch Skylar down vest - Dame
  1.199,00 DKK
 7. Röhnisch Skylar down jakke - Dame
  1.399,00 DKK
 8. Röhnisch Danielle midlayer - Dame
  499,00 DKK
 9. Röhnisch Megan midlayer - Dame
  699,00 DKK
 10. Röhnisch UV langærmet top - Dame
  499,00 DKK
 11. Röhnisch Ivy vest - Dame
  749,00 DKK
 12. Röhnisch Li Wind cardigan - Dame
  799,00 DKK
 13. Röhnisch Force jakke - Dame
  1.299,00 DKK
 14. Röhnisch Insulate buks 32" - Dame
  799,00 DKK
 15. Röhnisch Lexi buks 30 - Dame
  999,00 DKK
 16. Röhnisch Quilted Warm cap - Dame
  349,00 DKK

Varer 1-16 af 60

Side

Vis pr. side

Faldende orden

De fleste golfmærker er i dag kendt for at fremstille elegant og stilfuldt golftøj i moderigtige farver og kvaliteter. Elegant golfmode til al slags vejr.

Men golftøj handler ikke kun om at det skal være billigt og om hvordan man ser ud. Golftøj skal i dag være funktionelt og praktisk at anvende. Det er et krav, at der er bevægelsesfrihed, og man skal kunne føle sig komfortabel og dermed kunne koncentrere sig om spillet på banen. Heldigvis forstår producenterne at kombinere materialer, design og avancerede teknologier, som alt sammen lever op til de højeste kvalitetskrav.  

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af funktionelt golftøj, der passer til alle vejrforhold, uanset om der er tale om varme danske sommerdage eller regnfulde, vindblæste dage, hvor en varm pullover og et 100 pct. vandtæt regnsæt er forudsætningen for en god dag på golfbanen.   

I vores sektion ’Forår og Sommer’ finder du bl.a. et stor udvalg af bl.a. tynde vindtætte jakker og polo-shirts. De fleste polo’er er i dag lavet af syntetiske materialer og ved at bruge ’Extra-Dry-teknologien’, er der sørget for, at det føles behageligt at være på golfbanen, selv på varme sommerdage. Under kategorien ’Regn og Vind’  tilbyder vi et bredt udvalg af bl.a. regntøj (jakker og bukser) og windbreakere, som gør, at det er nemt at holde sig tør og varm selvom, der skulle komme en regnbyge. 

Køb online i vores webshop. Det er nemt og hurtigt, og vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, hvis varen er på lager. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev eller Hørsholm, hvor vi står klar med råd og vejledning, når du skal købe nyt golftøj.

Hold øje med vores webshop og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi har løbende gode tilbud og udsalg på masser af lækkert golftøj.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på