Golftøj

Se vores store udvalg af beklædning til golfspillere

Golf er en sport, hvor du skal bevæge kroppen, have et godt greb på golfkøllen og kunne modstå vind og vejr. Udvalget byder på alt fra vindjakker til sokker, polo t-shirts, bukser, shorts og handsker.

Hvis du leder efter golftøj til herrer, damer og junioerer, finder du også mange modeller og moderigtige mærker som f.eks. Abacus, Daily Sports, Galvin Green, Puma, Under Amour, Röhnisch, Nike, J. Lindeberg

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 31

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Ping Luffer
  299,00 DKK
 2. Oscar Jacobson Vinterluffer
  299,00 DKK
 3. Under Armour CGI Cart Mitt luffer
  299,00 DKK
 4. Galvin Green Lewis vinterhandsker - Herre
  349,00 DKK
 5. FootJoy HyperFLX handske (til højre hånd)
  189,00 DKK
 6. FootJoy HyperFLX handske (til venstre hånd)
  189,00 DKK
 7. Titleist Players handske - (Til højre hånd)
  219,00 DKK
 8. Wilson Feel Plus (til højre hånd)
  99,00 DKK
 9. Wilson Feel Plus (til venstre hånd)
  99,00 DKK
 10. Titleist Players handske (til venstre hånd)
  219,00 DKK
 11. Abacus Gullane luffer
  229,00 DKK
 12. Footjoy junior handske (til højre hånd)
  99,00 DKK
 13. FootJoy Contour FLX handske (til højre hånd)
  169,00 DKK
 14. FootJoy Contour FLX handske (til venstre hånd)
  169,00 DKK
 15. Galvin Green Landon luffer
  449,00 DKK
 16. HJ Performance vinterhandsker
  249,00 DKK

Varer 1-16 af 31

Side

Vis pr. side

Faldende orden

De fleste golfmærker er i dag kendt for at fremstille elegant og stilfuldt golftøj i moderigtige farver og kvaliteter. Elegant golfmode til al slags vejr.

Men golftøj handler ikke kun om at det skal være billigt og om hvordan man ser ud. Golftøj skal i dag være funktionelt og praktisk at anvende. Det er et krav, at der er bevægelsesfrihed, og man skal kunne føle sig komfortabel og dermed kunne koncentrere sig om spillet på banen. Heldigvis forstår producenterne at kombinere materialer, design og avancerede teknologier, som alt sammen lever op til de højeste kvalitetskrav.  

Hos Golf Experten finder du et stort udvalg af funktionelt golftøj, der passer til alle vejrforhold, uanset om der er tale om varme danske sommerdage eller regnfulde, vindblæste dage, hvor en varm pullover og et 100 pct. vandtæt regnsæt er forudsætningen for en god dag på golfbanen.   

I vores sektion ’Forår og Sommer’ finder du bl.a. et stor udvalg af bl.a. tynde vindtætte jakker og polo-shirts. De fleste polo’er er i dag lavet af syntetiske materialer og ved at bruge ’Extra-Dry-teknologien’, er der sørget for, at det føles behageligt at være på golfbanen, selv på varme sommerdage. Under kategorien ’Regn og Vind’  tilbyder vi et bredt udvalg af bl.a. regntøj (jakker og bukser) og windbreakere, som gør, at det er nemt at holde sig tør og varm selvom, der skulle komme en regnbyge. 

Køb online i vores webshop. Det er nemt og hurtigt, og vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, hvis varen er på lager. Du kan også besøge en af vores fysiske butikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev eller Hørsholm, hvor vi står klar med råd og vejledning, når du skal købe nyt golftøj.

Hold øje med vores webshop og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi har løbende gode tilbud og udsalg på masser af lækkert golftøj.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på