Golfudstyr

Find dit nye udstyr eller golfsæt i Golf Experten

Hos Golf Experten finder du golfudstyr og golfsæt i alle prisklasser.

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af forskellige produkter fra alle de kendte og mest populære mærker, som Titleist, TaylorMade, Ping, Mizuno, Srixon, Cobra og Callaway.

Uanset om du er nybegynder eller ej – er på udkig efter et billigt golfsæt til damer eller herrer eller blot skal bruge et dusin golfbolde eller to til den kommende golfferie, så finder du det hos os.

Vi sælger golfudstyr til hele Danmark. Se vores udvalg her i webshoppen eller kig forbi en af vores fysiske butikker i eksempelvis Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Odense, Greve, Herlev eller Hørsholm, hvor vi står klar til at hjælpe dig med valg af nyt udstyr.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 469

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Srixon ZX4 - 6 stk. Grafit
  8.399,00 DKK
 2. Callaway Jaws Full Toe Wedge - Chrome
  1.299,00 DKK
 3. Callaway Jaws Full Toe Wedge - Chrome - Grafit
  1.399,00 DKK
 4. TaylorMade MG 3 wedge - Black
  1.299,00 DKK
 5. TaylorMade MG 3 wedge - Chrome - venstrehånd
  1.299,00 DKK
 6. TaylorMade MG 3 wedge - Chrome
  1.299,00 DKK
 7. Titleist U-505 - Grafit
  1.999,00 DKK
 8. Titleist T300 6 stk. Stål
  6.799,00 DKK
 9. Titleist T200 6 stk. Stål
  8.999,00 DKK
 10. Titleist T100s 6 stk. Stål
  8.999,00 DKK

Varer 1-16 af 469

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Få den bedste rådgivning – skal du have nyt golfudstyr, så er det vigtigt, at du får noget udstyr, som passer til dig. Det betyder bl.a., at du kan blive fittet til et nyt golfsæt eller en ny driver, og frem for alt kan du prøve sæsonens nyeste modeller, før du handler.
Vores uddannede personale er din garanti for, at du får den bedste personlige rådgivning, uanset om du er udkig efter en ny driver, skal have udskiftet dine wedges eller bare vil forbedre din performance med køb af en ny putter.

Stort udvalg - hos Golf Experten findes der et stort udvalg af golfsæt og golfudstyr i alle prisklasser. Når du handler hos Golf Experten er der altid masser af gode tilbud både på golfsæt, fairwaykøller, drivere, puttere, wedges, golfbolde, golfbags, golfsko, golfhandsker, gps-ure og golfvogne. Så mangler du et nyt, billigt golfsæt eller vil du have dit udstyr opgraderet til den nyeste model, så kig forbi Golf Experten, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Golf Expertens Fordelsklub

Vores Fordelsklub giver dig, som kunde, en lang række fordele.
Vi tilbyder bl.a. 27 måneders reklamationsret samt 45 dages ombytningsret på jern & køller. Bemærk, at de 45 dages ombytningsret også gælder efter at udstyret har været brugt.
På samme vis giver vi dig 14 dages ombytningsret på sko – og igen gælder det også, selvom du har haft skoene på ude på golfbanen.
Desuden giver vi dig prisgaranti på alle vores produkter, ligesom du optjener bonus på køb over 1.000 kr.
Endelig får du som medlem af vores Fordelsklub invitationer til særlige events. Du kan læse mere om alle fordelene ved at være medlem af Golf Expertens Fordelsklub på linket HER.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på