Pakkesæt

Køb dit pakkesæt hos Golf Experten

Golf Experten tilbyder et stort udvalg af både komplette golfsæt, inkl. køller, putter og bag. I vores webshop samt i vores butikker finder du golfsæt fra alle de førende producenter, herunder Ping, Cobra, Mizuno, Titleist, Callaway, TaylorMade, Adams og Cleveland.

Vi fører jernsæt med mange forskellige specifikationer, så du nemt finder det sæt, der passer til dit spil. Vi fører både cavity-back, semiblade, blade og combosæt, hvor jern og hybridkøller er integreret, som et fuldt sæt. 

Hos Golf Experten har du også mulighed for at købe et pakkesæt – hvilket kan være en fordel, hvis du er nybegynder. Køber du en af vores begynderpakker, inkl. bag, får du ét års tilbagekøbsgaranti på jern og køller. Ved en senere byttehandel med et nyt jernsæt, eller andre lagervarer, får du den fulde købspris fratrukket den nye pris.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 19

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Wilson Prostaff SGI Grafit sæt/bag - Dame venstrehånd
  Speciel pris 2.899,00 DKK Normalpris 3.399,00 DKK
 2. Mkids Lite - 49"/125 cm (6-8 år)
  1.299,00 DKK
 3. Wilson X31 pakkesæt - Dame
  Speciel pris 2.899,00 DKK Normalpris 3.399,00 DKK
 4. Wilson X31 pakkesæt - stål
  Speciel pris 2.499,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
 5. MKids Pro - 61"/155 cm (10-12 år)
  1.499,00 DKK

Varer 1-16 af 19

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Kom godt i gang

Er du ny inden for golf, så start med et komplet begyndersæt. Et godt, men også billigt, begyndersæt giver dig den største glæde og spilleoplevelse, som nyudklækket golfspiller.

Et godt golfsæt er en investering i dit fremtidige golfspil, og derfor kan det anbefales, at man får valgt det rigtige golfsæt første gang.   

Golf Experten hjælper dig med at sammensætte et komplet jernsæt, og gerne suppleret med et par wedges, som minimum et sandjern, en driver, en 3-kølle, måske et par hybridkøller og så selvfølgelig en god putter, som du kan stole på. 

Hvad skal jeg vælge?

Et standard golfsæt består i dag typisk af jern fra 5 til Pitching Wedge (PW). De fleste golfspillere foretrækker nemlig at skifte de længste jern (3- og 4-jern) ud med hybridkøller, som er lettere at slå med.

Mens der stadig er spillere - med lavt handicap - der sværger til blade-jern, så vælger de fleste golfspillere i dag et golfsæt med en mere tilgivende cavity-back form.

Andre spillere vælger et såkaldt forstørret jernsæt – med større hoveder, større sweet spots og med masser af vægt ved køllens bund, som hjælper med at få bolden i luften. Sådanne jernsæt er typisk også mere tilgivende og generelt lettere at spille med.

Midt i overvejelserne skal man også beslutte, om det nye golfsæt skal være et støbt eller et smedet jernsæt. Sidstnævnte giver større ’feeling’ med slaget for den dygtige golfspiller, men er også sværere at spille med for den almindelige golfspiller.

Når man skal have et komplet golfsæt, så er det også vigtigt, at der sidder de rigtige skafter i samtlige jern og køller. Skal man vælge stål- eller grafitskafter?

Mange vil typisk vælge grafitskafter til alle køllerne, mens stålskafter er det foretrukne valg til jernene. Grafitskafter i jernene anbefaler vi fortrinsvis til juniorer og seniorspillere, som ikke svinger køllen så hurtigt.  

Dernæst skal der tages stilling til, hvilket flex, der skal være i skafterne. Her vil de fleste golfspillere skulle vælge mellem Stiff (stift) eller regular (regulært fleks). Stiff skafter giver lidt mere præcision, men kræver også, at man har en høj svinghastighed. Ellers mister man længde. Har man en lidt langsommere svinghastighed vil et regulært fleks være vores anbefaling. 

Lad Golf Experten rådgive dig

Der er masser at tage stilling til, når man skal vælge et nyt golfsæt. Derfor tilbyder vi også at hjælpe til. Vores personale tilbyder professionel rådgivning, så kig ind i en af vores butikker og se vores store udvalg af golfsæt.

Vi har et af Danmarks største udvalg af gode og billige golfsæt til både børn, juniorer, herrer og damer, og uanset om du er venstrehåndet, høj eller lavhandicapper, så finder vi sammen et golfsæt, som passer til dit spil.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på