Golfvogne

Køb din golfvogn i Golf Experten

Hos Golf Experten finder du Danmarks største udvalg af golfvogne samt tilbehør til golfvogne. I fanen til venstre kan du vælge imellem de forskellige typer af golfvogne samt vælge mærke og prisklasse. I vores webshop samt i vores butikker finder du også et udvalg af juniorvogne.

I vores store udvalg findes både skubbevogne samt el-vogne med lithium batterier. De fleste golfvogne er udstyret med et ergonomisk håndtag, som sikre golfspilleren, at vognen enten er let og behagelig at styre eller skubbe.

Læs mere under produkterne.

Vi tilbyder delbetaling på alle vores produkter. Vælg selv månedsprisen og betal i små bidder

Varer 1-16 af 130

Side

Vis pr. side

Faldende orden
 1. Monobuggy Golf Scooter
  14.999,00 DKK
 2. MotoCaddy M3 GPS el-vogn
  6.799,00 DKK
 3. MotoCaddy Z1 Push
  1.199,00 DKK
 4. MotoCaddy M3 GPS DHC
  7.799,00 DKK
 5. MotoCaddy M7 Remote DHC
  9.499,00 DKK Normalpris 10.499,00 DKK
 6. MotoCaddy M1 DHC el-vogn
  6.799,00 DKK
 7. Finn - Smartphone holder
  119,00 DKK

Varer 1-16 af 130

Side

Vis pr. side

Faldende orden

Når du skal vælge, hvilken golfvogn der passer til dig og dine ønsker, så er der flere ting, som man skal overveje. I vores sortiment findes der golfvogne og trolleys i let aluminium med enten 3 eller 4 hjul. Vogne med 3 hjul er de mest simple, mens golfvogne med fire hjul er de mest stabile. Oftest vil en golfvogn med 3 hjul føles lettere at skubbe rundt på golfbanen.   

Hvor kompakt har jeg behov for, at golfvognen skal være? Det er det næste, som du skal tage stilling til. Skal den bare stå i et stort bagskab eller skal den ned og ligge i en lille baggagerum, hver gang at du har været ude og spille en runde golf. Har du brug for en masse ekstra udstyr på vognen, såsom sæde, paraplyholder, kopholder m.m., så skal du sikre dig, at producenten laver alt dette tilbehør eller at udstyret kan fås så det passer til din vogn. 

Du kan vælge mellem golfvogne i mange forskellige farver og modeller fra mærker som Big Max, Clicgear, Motocaddy og PowaKaddy.

På tilbehørssiden findes der udstyr som sæder, paraplyholder, vinterluffer, flaskeholder, holder til scorekort eller gps og taske til oplader, hvis du vælger at købe en el-vogn.   

En golfvogn skal være robust og samtidig ikke veje for meget. Den skal tilmed være nem at slå sammen med blot et enkelt klik, og så skal den fylde så lidt som muligt, hvis den eksempelvis skal ned og ligge i et bagagerum. 

Vi fører nogle af markedets bedste, ultrakompakte golfvogne (flat fold design), som lever op til alle de krav, du som golfspiller stiller. Vognene fås i et tidløst design, og så passer vores golfvogne selvfølgelig til stort set alle golfbags. Golfbag’en spændes nemlig fast med særlige justerbare stropper eller kraftige elastikremme, der gør at bag’en holdes godt fast under hele runden. 

I vores sortiment finder du også elektriske golfvogne med lavprofil hjul og ’Easy Lock’ system og remote control. Ved brug af remote control kører golfvognen af sig selv, og det eneste du skal gøre, er at styre fjernbetjeningen. 

Men selv uden remote control er en el-golfvogn en stor hjælp. Vognens motor gør den let at skubbe op ad bakker og visse modeller har endda et særligt bremsesystem (Electric Brake System, EBS), som sikrer, at vognen ikke stikker af, når det går ned ad bakke. Vælger man en el-golfvogn reduceres belastningen på kroppen, og der spares mange kræfterne, så man ikke er træt på de sidste afgørende huller. Vores anbefaling lyder, at har man fysiske problemer er en el-golfvogn nærmest et must. For med den rigtige golfvogn får du mere overskud til at fokusere på dit golfspil.

Udviklingen på batterisiden samt prisudviklingen de seneste år har gjort, at man i dag kan få en god kvalitets el-vogn med et godt lithium batteri til yderst fornuftige penge. Og er man bange for om batteriet skulle løbe tør for strøm, så er der ingen grund til bekymring. Et 100 % fuldt opladet lithium batteri har strøm nok til, at man uden problemer kan gå både 27 og 36 huller.

I vores webshop fører vi et bredt udvalg af golfvogne, golf carts og golftrolleys. Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde en golfvogn, som passer til dine ønsker og behov.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på