Ping G700 løs/stål

Varenr
030118001

Ping G700 er et af de mest tilgivende sæt golfjern i verden. Derfor er de det perfekte valg til golfspillere med middel til højt handicap. Køllehovedet er fremstillet i let, men meget stærkt rustfrit stål, samtidig med at skaftets vægt justeres i forhold til længden. Køb Ping G700-jern i din nærmeste GolfExperten-butik.


  • Høj vægt i kølehovedets sål giver maksimal kraft til dit slag
  • Konstrueret så jernet giver maksimal tilgivelse for upræcise slag
  • Hult kølehoved giver de bedste muligheder for et langt slag
  • Stor bredde på sålen mindsker effekten af kontakt med jorden
  • Reduceret vægt på skafterne til de lange jern gør dem lettere
  • Højere vægt på skafterne til de korte jer giver mere kontrol
1.349,00 DKK
Lagerstatus: Ekspeditionstid = 1-3 hverdage

Enkelte mærker (f.eks. PING & XXIO) tillader ikke onlinesalg af deres produkter - nogle fordi produkterne skal tilpasses individuelt, andre pga. mere politiske regler som f.eks. forbud mod salg på tværs af landegrænser. 

Er du interesseret i vejledning eller køb af f.eks. PING eller XXIO-produkter, så send en mail på [email protected] eller ring på tlf. nr.: 39683878.

Du kan naturligvis også kigge forbi din nærmeste Golf Experten-butik – se butiksoversigt her.

 
Ping G700 løs/stål er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Ping G700 – de perfekte jern til begynderen og den lettere rutinerede

Ping er kendt for deres legendariske puttere, samt deres gennemtænkte og veldesignede jern, som f.eks. dem du får i G700-serien.

Det er en serie af golfjern, der er specielt designet til golfere med højt eller middel handicap. Derfor er jernene designet, så de er så tilgivende som muligt over for alt lige fra jordslag og til de slag, hvor du ikke rammer golfbolden helt præcist på midten af jernet. 

Vægtfordelingen i køllehovedet ligger lavt, så du får maksimal kraft på slaget, og den særlige brede sål og den særlige Hydropearl Chrome Finish reducerer friktionen ved kontakt med underlaget.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på