PING iBlade stål (stk.)

Varenr
030116010

 

 

  • Flot design
  • Forbedret teknologier
  • 431 rustfrit stål
  • Tungere sål
  • Længere jern
  • Stål skaft
906,50 DKK Normalpris 1.295,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
PING iBlade stål (stk.) er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Ping startede med at lave klassiske Blade-jern tilbage i 2004 med deres S59 model. 12 år efter udkom deres mest aggressive blade jern til dato; Ping iBlade.


Egenskaber: Jernsættet fra Ping er lavet af 431 rustfrit stål, hvilket gør at slagfladen er blevet tyndere samt lettere end tidligere modeller. En lettere ståltype, giver Ping rådighed til at lave en bredere samt tungere sål, og samtidig bibeholde den tynde top, som giver iBlade et Blade udseende. Den skjulte Tungsten (vægtklods) er gemt i spidsen af køllehovedet, den er synlig i 2014 modellen. Hele jernsættet er blevet forlænget 0,25", graderne på de længere jern blevet 0,5-1 grad mindre og 1 grad mere i de kortere jern.
Fordele: Nu hvor Ping har lavet iBlade i et lettere metal end tidligere, giver det muligheden for at lave maksimal tilgivelse, kontrol og længde, hvilket også er blevet resultatet. Den skjulte vægtklods er med til at give den ekstra tilgivelse. Ved at forlænge jernene, giver det muligheden for at 'Gripe' ned på gripet, for at vedligeholde maksimal kontrol. Tidligere var et 3 jern på 21 grader, hvor iBlade nu er 20 grader. Vægten i bunden giver mere højde, en grad mindre er for at fastholde samme aggressive boldkurve. Modsat de korte jern, har man nu mulighed for at angribe pinden med en høj flugt, der generere lidt mere spin.
Udbytte: Ping iBlade er en af de mest tilgivende Blade jern til dato, som samtidig giver en blød fornemmelse når golfbolden rammer slagfladen. Med justeringer i længde samt grader, vil man selv kunne kontrollere golfbolden kurver endnu bedre. Kom ned i Golf Experten og prøv Ping's jernsæt.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på