Srixon Trispeed

Varenr
201019001

Srixon Trispeed mikser et særlig tynd coverteknologi og en lav kompression. Tilsammen giver det højere hastighed, større distance og et længere rul på bolden, når den er landet. Designet giver desuden større højde og mindre spin, hvilket er med til at øge længden på dit slag. Bolden er tredelt, deraf navnet, og kan anvendes af alle nye og rutinerede spiller. Bestil i dag, og kom længere ned i handicap.

  • Mindre spin og længere distance på dine driver-slag
  • 3-delt bold med tynd skal og blød, dobbelt kerne
  • Bedre føling med bolden, når du chipper og pitcher
  • Lav kompression øger hastigheden – selv på bløde slag
  • Generelt en mere tilgivende bold over for skæve slag
  • Høj udgangsvinkel og lavt spin giver god retningskontrol
299,00 DKK
Lagerstatus: På lager. Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
  • Køb 2 til 174,50 DKK per styk og spar 42%
Srixon Trispeed er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Srixon Trispeed

Srixon Trispeed har en af de laveste kompressioner i sin prisklasse. Det giver dig en blød bold, der reagerer hurtigt og effektivt på selv bløde, måske lidt kiksede slag. Det er lige så perfekt for begynderen, som den lidt pressede, øvede golfspiller.

Boldens lave spin, selv ved udslag med en af dine lange køller, samt det særlige dimple-mønster, giver bedre kontrol med retningen. Kombineret med den lave kompression giver det ekstra længde på slaget og et længere rul efter nedslaget.

Det hele hjælpes ekstra på vej af en tynd, blød yderskal af Rabalon HR+ kombineret med et elastisk, men stadig blødt mellemlag og en blød kerne. Det er samtidig med til at fremme din følelse med og fornemmelse for bolden, både i slagøjeblikket, i luften og efter nedslaget.

Din genvej til et lavere handicap

Med Srixon Trispeed får du længere slag med bedre retning og masser af kontakt og kontrol med bolden. Det er den direkte genvej til et bedre spil, der effektivt kan klippe masser af slag af dine runder – og dermed være med til at sænke dit handicap.

Køb Srixon Trispeed online i dag, eller næste gang du besøger en af vores GOLF-eksperten butikker

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på