Titleist AVX

Varenr
051018012

 

Titleist AVX er den hæderkronede golfboldsproducents blødeste golfbold med det absolut mindste spin. Også selv om du ikke rammer helt præcist i dit udslag med køller eller lange jern. Det giver den længde, du altid har drømt om at få på dine golfslag, ligesom det giver bedre boldkontrol og -fornemmelse oppe omkring og på greenen. Bestil den online i dag, eller køb den i den nærmeste GOLF Experten-butik.


 • Tre-delt golfbold med ekstra stor, blød kerne
 • Giver masser af ekstra længde til dit tee-out
 • Ekstremt lavt spin på køller og lange jern
 • Bedre aerodynamik giver mindre vindmodstand
 • Ekstra god og meget blød boldfornemmelse
 • Meget bedre boldkontrol på slag med korte jern
   
449,00 DKK
Lagerstatus: Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
 • Køb 2 til 404,10 DKK per styk og spar 10%
 • Køb 3 til 381,65 DKK per styk og spar 15%
 • Køb 4 til 359,20 DKK per styk og spar 20%
Titleist AVX er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Titleist AVX – svaret på dine golfbolddrømme

I generationer har Titleist leveret golfbolde i overlegen kvalitet og holdbarhed til både professionelle og amatørspillere over hele verden. Ja, for mange er navnet Titleist det eneste rigtige, der kan stå på en golfbold.

Samtidig er Titleist kendt for deres grundige research og masser af praktiske tests, når det gælder udviklingen af nyt golfudstyr. Her havde de hundredvis af både amatørspillere og professionelle til at prøve en lang række prototyper på Titleist AVX. Derved kunne de finpudse deres nyeste og til dato blødeste golfbold, før den skulle lanceres.

Under testene lød det gentagende gange fra deltagerne, at de under testen havde indset, at de hidtil havde ofret performance på det lange spil, for at få en golfbold med større blødhed og bedre boldfornemmelse til det korte spil. Den samme oplevelse havde de ikke med Titleist AVX.

Køb Titleist AVX hos GOLF Experten

Så har du allerede prøvet en eller flere at de populære bløde golfbolde med lav kompression, og ikke været helt tilfreds med resultatet, er det Titleist AVX, du skal have fat i.

Bestiller du den online i dag, kan du inden for de næste par dage gå din første runde med denne revolutionerende golfbold. Den kan forbedre dit spil, uanset om du har et relativt lavt, mellem eller højt handicap.

Viser butikker tættest på