Titleist DT TruSoft Hvid

Varenr
051018005

Titleist DT TruSoft i hvid er Titleist bud på de meget populære lavkompressionsbolde, der på få år har revolutioneret golfrunderne for masser af spillere med middel til højt handicap og/eller langsomt sving. Den lave kompression giver en blød, meget tilgivende bold, som både giver større længe på udslag med køller og lange jern, og bedre boldkontrol med korte jern og wedges. Bestil online i dag eller køb i din lokale GOLF Experten-butik, og kom ned i handicap

  • 2-lags bold med både blød skal og kerne
  • Den bløde kerne giver mere længde på slaget
  • 376 dimples-overflade giver lavere luftmodstand
  • Tilgivende bold, der giver bedre retning på tee-outs
  • Ekstra god boldkontrol og stop-effekt på korte jern
  • Perfekt til dig med lav til moderat svinghastighed
     

 

219,00 DKK
Lagerstatus: Ekspeditionstid = 1-3 hverdage
  • Køb 2 til 174,50 DKK per styk og spar 20%
Titleist DT TruSoft Hvid er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Titleist DT TruSoft i hvid – kom banen rundt på færre slag

Bløde golfbolde med lav kompression er en af de teknologiske nyskabelser ved golfbolde, der i løbet af få år for alvor har vundet stor popularitet blandt især amatørerne. Den bløde bold giver en meget bedre kraftoverføring, og er mere tilgivende over for lidt skæve slag.

Det betyder, at du får større længde og bedre retning på bolden, når du slår ud fra tee-stedet. Samtidig reduceres vindmodstanden af et ekstra aerodynamisk dimple-mønster på overfladen af bolden.

Endelig får bolden meget mere spin og derfor også større stop-effekt, når du bruger de korte jern oppe omkring greenen. Eller pitcher eller chipper bolden ud af en bunker.

Disse positive egenskaber forstærkes af, at Titleist DT Trusoft er den blødeste golfbold fra Titleist til dato. Så med denne bold får du virkelig mulighed for at komme banen rundt i væsentligt færre slag end tidligere.

Bestil Titleist DT TruSoft i hvid hos GOLF Experten

Bestiller du Titleist DT TruSoft i hvid med det samme, vil du kunne nyde godt af boldens slagsreducerende evner i løbet af ganske få dage.

Kan du ikke vente på, at den kommer med posten, kan du også købe den i din lokale GOLF Experten-butik.

HUSK: Melder du dig ind i vores fordelsklub, optjener du bonus og får prisgaranti.

Viser butikker tættest på