Titleist Pro V1

Varenr
051019001

Titleist Pro V1 er en opgradering af en af verdens mest populære golfbolde, Titleist Pro. Bolden er opbygget af tre komponenter, der tilsammen giver ekstra afstand og mindre spin ved udslag med køller og lange jern, samt giver bedre kontrol og større stopeffekt ved slag med korte jern. Ikke overraskende, at Titleist Pro V1 i dag er den mest anvende bold på World-touren. Bestil den online nu, eller køb i nærmeste GOLF Experten-butik.


  • 3-delt opbygning af golfbolden forstærker kraften fra dit slag
  • Giver ekstra længde og mindre spin med køller og lange jern
  • Giver bedre drop’n’stop effekt og større præcision med korte jern
  • Sfærisk overflademønster mindsker vindmodstand og -følsomhed
  • Giver dig et bedre spil, uanset hvilket handicap du spiller med
  • Den mest anvendte golfbold på world-touren
Speciel pris 299,00 DKK Normalpris 449,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager

Titleist Pro V1 – verdens mest populære golfbold gentænkt

Titleist Pro har i mange år været verdens mest populære golfbold. Den titel har opgraderingen V1 for længst taget fra sin forgænger. Simpelthen fordi den nye V1-version er en golfbold, der bliver ved med at give dig et bedre golfspil. Uanset hvilket handicap du spiller i.

Den store nyhed i forhold til den oprindelige version er V1-boldens mere bløde boldfornemmelse og bedre kontrol med bolden, når du bruger de korte jern, samt når du chipper og pitcher bolden.

Samtidig har bolden væsentligt mindre spin, når du slår den ud fra tee-stedet med en kølle eller et langt jern. Det giver bedre kontrol med retningen, ligesom det sfæriske overflademønster gør vindmodstand og vindfølsomhed mindre.

Titleist Pro V1 versus V1X

Faktisk er V1 en gammel nyhed. For siden lanceringen har Titleist også lanceret en Pro V1X-version. Den kommer hurtigere op i højden, føles en lille smule mindre blød og giver mere spin, når du bruger jern. Samtidig anvender V1X-versionen en 4-komponentkonstruktion med to kernekomponenter i stedet for en.

Køb Titleist Pro V1 hos GOLF Experten

Er du mest til Titleist Pro V1, får du den til Danmarks absolut bedste pris hos GOLF Experten. Vi giver prisgaranti, ligesom du optjener bonus på hvert eneste køb med vores fordelsklub.

Bestil online i dag, eller køb næste gang, du kommer forbi din lokale GOLF Experten-butik.

Tilmeld dig vores Fordelsklub - klik her
Viser butikker tættest på